ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πού θα βρείτε το έντυπο με το Επίσημο Πρόγραμμα του αγώνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πού θα βρείτε το έντυπο με το Επίσημο Πρόγραμμα του αγώνα
Το Επίσημο Πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Στις 82 σελίδες του, το “Επίσημο Πρόγραμμα” του 69ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα.

Το έντυπο με το “Επίσημο Πρόγραμμα” του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι διαθέσιμο για όσους το επιθυμούν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις θύρες του ΟΑΚΑ, πριν από την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή ΕΚΟ Super Stage Special ΟΑΚΑ. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Είναι προφανές πως οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις 82 σελίδες του εντύπου, είναι διαθέσιμες και στο διαδίκτυο αλλά και στο SPORT24 – δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Είναι πολλοί ωστόσο οι φίλοι των ράλλυ και του εθνικού μας αγώνα που θα θελήσουν το έντυπο για τη συλλογή τους.

Το “Επίσημο Πρόγραμμα” περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα, τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης, καθώς και συμβουλές για να απολαύσουμε με ασφάλεια το μοναδικό θέαμα που εγγυάται ένας αγώνας Ράλλυ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

To SPORT24 ζει το εμβληματικό EKO Acropolis Rally παρέα με την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας στην κατηγορία της και μέγα χορηγό της διοργάνωσης αλλά και της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής "EKO Super Special Stage" στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 RALLY ACROPOLIS 2022 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ