ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με Τάνακ, Νέβιλ και Σόρντο η Hyundai στοχεύει στη νίκη για να κλείσει την ψαλίδα στη βαθμολογία

2022 FIA World Rally Championship
Round 05, Rally Italia Sardegna
02-05 June 2022

Thierry Neuville, Martijn Wydaeghe, Hyundai i20 N Rally 1

Photographer: Dufour Fabien
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH
Thierry Neuville, Martijn Wydaeghe, Hyundai i20 N Rally1 HYUNDAI MOTORSPORT / FABIEN DUFO

Η αγωνιστική ομάδα της κορεατικής εταιρίας έρχεται στην Ελλάδα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες στους δύο προηγούμενους αγώνες.

Οι Οτ Τάνακ – Μάρτιν Γιαρβεόγια έρχονται στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με στόχο να συνεχίσουν τις νίκες τους, μετά την επιτυχία τους στους δύο προηγούμενους αγώνες του Βελγίου και της Φινλανδίας, όπου ανέβηκαν στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Μόνο έτσι άλλωστε να συνεχίσουν να έχουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα άλλα δύο i20 N Rally1 της Hyundai Shell Mobis WRT θα οδηγήσουν οι Τιερί Νεβίλ – Μάρτιν Βίνταγκε και Ντάνι Σόρντο – Καντίτο Καρέρα. Αμφότεροι οι οδηγοί διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο WRC και θα βάλουν τα δυνατά τους για ένα καλό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την κορεατική ομάδα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, το οποίο η Hyundai έχει κερδίσει το 2019 και το 2020.

To SPORT24 ζει το εμβληματικό EKO Acropolis Rally παρέα με την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας στην κατηγορία της και μέγα χορηγό της διοργάνωσης αλλά και της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής "EKO Super Special Stage" στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ RALLY ACROPOLIS 2022 WRC HYUNDAI HYUNDAI I20 HYUNDAI MOTORSPORT ΟΤ ΤΑΝΑΚ ΤΙΕΡΙ ΝΕΒΙΛ ΝΤΑΝΙ ΣΟΡΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ