ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Λεμπ, Ροβάνπερα και Νεβίλ μιλούν για την Υπερειδική στο ΟΑΚΑ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Λεμπ, Ροβάνπερα και Νεβίλ μιλούν για την Υπερειδική στο ΟΑΚΑ
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Λεμπ, Ροβάνπερα και Νεβίλ μιλούν για την Υπερειδική στο ΟΑΚΑ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022

Στο νέο video της διοργάνωσης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κορυφαίοι οδηγοί του WRC μας προσκαλούν στη μεγάλη βραδιά που θα ζήσουμε στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Πριν ξεχυθούν στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας για να καλύψουν τα 300 χιλιόμετρα των ειδικών διαδρομών στον μικρότερο δυνατό χρόνο, τα πληρώματα που θα τρέξουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά στην υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας σε μια ασφάλτινη, παράλληλη διαδρομή έχουν ξεκινήσει με στόχο η πρώτη μέρα του αγώνα, η Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, να αποτελέσει το highlight του φετινού Πρωταθλήματος.

Στο νέο video της διοργάνωσης του αγώνα, οι Σεμπάστιαν Λεμπ (M-Sport Ford), Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Gazoo Racing) και Τιερί Νεβίλ (Hyundai) μας προσκαλούν στη μεγάλη γιορτή που ακούει στο όνομα ΕΚΟ Super Special Stage, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θυμίζουμε πως η προπώληση εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 συνεχίζεται από την πλατφόρμα του viva.gr με κόστος από 10 ευρώ.

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ