FORMULA 1

Χάμιλτον: Οι νέες εξελίξεις για το συμβόλαιο του Βρετανού με τη Mercedes για το 2024

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain attends press conference after qualifying 3rd fastest ahead of the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park in Melbourne, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/Scott Barbour)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain attends press conference after qualifying 3rd fastest ahead of the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park in Melbourne, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/Scott Barbour) AP PHOTO/SCOTT BARBOUR

Ο Τότο Βολφ μίλησε για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το νέο συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes με τις δύο πλευρές να έχουν μπει στις καθοριστικές λεπτομέρειες.

Το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes καλά κρατεί και μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις θα γράφονται πολλά.

Στον Καναδά ο Βρετανός -ο μόνος κορυφαίος οδηγός χωρίς συμβόλαιο για το 2024- είπε ότι ίσως χρειαστεί ακόμη ένας μήνας μέχρι να υπογραφεί, και παράλληλα φήμες ανέφεραν ότι η ανανέωση ενδεχομένως θα πρέπει να λάβει την έγκριση όχι μόνο του διευθυντή της ομάδας Τότο Βολφ, αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου της Mercedes Όλα Καλένιους.

Και στο Μόντρεαλ, ο Βολφ εξήγησε τι συμβαίνει στο παρακήνιο των συνομιλιών, λέγοντας: «Προφανώς εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι, διότι υπάρχουν οι μάνατζερς του Λιούις, δικηγόροι από τη δική μας πλευρά, και δεν είναι ποτέ μόνο στο δικό μου χέρι.

Όμως, θα έλεγα πως φτάνοντας στις τελευταίες λεπτομέρειες -στα θέματα που είναι τα σημαντικά- ο Λιούις κι εγώ περάσαμε ένα απόγευμα μαζί στη Νέα Υόρκη καθισμένοι σε έναν καναπέ. Δεν υπήρχε μπύρα στο τραπέζι, μόνο μεταλλικό νερό», πρόσθεσε ο Αυστριακός.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ