FORMULA 1

Bullying στον Φερστάπεν από Βραζιλιάνους: "Ο Χάμιλτον θα σε ακουμπήσει, σου 'ρχεται"

Bullying στον Φερστάπεν από Βραζιλιάνους: "Ο Χάμιλτον θα σε ακουμπήσει, σου 'ρχεται"

Ακραίες συμπεριφορές στο Σάο Πάολο, με οπαδούς του Λούις Χάμιλτον να εκφοβίζουν τον Μαξ Φερστάπεν την ώρα που εκείνος έδινε συνεντεύξεις μετά από τον Sprint Race του Σαββάτου.

Όσα έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο στο Σάο Πάολο δεν έβαλαν μόνο πίεση στους ώμους του Μαξ Φερστάπεν και του Λούις Χάμιλτον, αλλά δημιούργησαν και ένα άγριο κλίμα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο οδηγών που μάχονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τέσσερις αγώνες πριν από το φινάλε της χρονιάς.

Μετά από το τέλος του Sprint Race, στον οποίο ο Φερστάπεν εκκίνησε πρώτος και τερμάτισε δεύτερος και ο Χάμιλτον εκκίνησε 20ος για να τερματίσει πέμπτος, Βραζιλιάνοι βρέθηκαν στην ζώνη στην οποία οι οδηγοί έδιναν συνεντεύξεις και επιτέθηκαν φραστικά στον Ολλανδό που αναγκάστηκε να αποχωρήσει ακούγοντάς τους.

"Φερστάπεν, ο Χάμιλτον θα σε ακουμπήσει" του φώναζαν, επειδή εκείνος ακούμπησε την Παρασκευή την πίσω πτέρυγα της Mercedes του Βρετανού και συνέχισαν λέγοντας "σου 'ρχεται" πριν αποθεώσουν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή που πέρασε δίπλα από τον οδηγό της Red Bull.

Γενικώς, το κλίμα είναι πολύ ηλεκτρισμένο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τον Χάμιλτον να αποδοκιμάζεται σε πολλές πίστες και να παίρνει δύναμη από αυτό το γεγονός, την ώρα που ο Φερστάπεν προσπαθεί να σπάσει την επταετία της Mercedes για να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Η σεζόν συνεχίζεται σήμερα στις 19:00 (LIVE από το SPORT24), με τον Μαξ να εκκινεί από την δεύτερη θέση, πίσω από τον Βάλτερι Μπότας και τον Χάμιλτον να εκκινεί από την 10η θέση καθώς πήρε χθες την πέμπτη, αλλά κουβαλάει ποινή πέντε θέσεων επειδή άλλαξε κινητήρα εσωτερικής καύσης για πέμπτη φορά φέτος.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ