ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Στην Ελλάδα η ελαφριά σπορ Aprilia RS 457, ποια είναι η τιμή της

Aprilia
Aprilia RS 457 APRILIA

Η Aprilia RS 457 είναι μια ελαφριά, σπορ μοτοσικλέτα, που αποτελεί την “πύλη εισόδου” της ιταλικής εταιρείας στον κόσμο των σπορ μοτοσικλετών. Διαθέσιμη ήδη για προ-παραγγελίες, στην τιμή των 7.199 ευρώ.

Αφιερωμένη στους νέους μοτοσικλετιστές ανά τον κόσμο που τους συναρπάζει η σπορ οδήγηση, η RS 457 είναι μια ισχυρή δικύλινδρη, προηγμένη, εύκολη και διασκεδαστική ελαφριά σπορ μοτοσικλέτα.

Αντλώντας τα γονίδιά της από τις μεγάλες supersport μοτοσικλέτες της ιταλικής εταιρείας, η RS 457 προσεγγίζει τους νέους αναβάτες που δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για μοτοσικλέτες τεχνολογικά και στυλιστικά προηγμένες και, ταυτόχρονα, εύκολες και προσιτές.

Μετά την παρουσίαση της RS 660, η οποία έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο στην Ευρώπη, η Aprilia συμπληρώνει τη σπορ γκάμα της μπαίνοντας σε μια νέα κατηγορία που κοιτάζει προς το μέλλον.

Με την τεχνογνωσία της Aprilia από τις αγωνιστικές πίστες όλου του κόσμου, η Aprilia RS 457 είναι το αποτέλεσμα ενός νέου σχεδίου και στα δυνατά της σημεία συγκαταλέγεται η ελαφριά αίσθηση.

Έτσι, διαθέτει την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος για μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να οδηγηθεί με άδεια Α2, μαζί με την ευκολία χειρισμού και τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Η RS 457 έχει σχεδιαστεί για να συνοδεύει τους αναβάτες της καθώς προοδεύουν και εξελίσσονται, τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα.

Aprilia
Aprilia RS 457 APRILIA


Τη νέα σπορ μοτοσυκλέτα της Aprilia κινεί ο προηγμένος και εκλεπτυσμένος υγρόψυκτος κινητήρας με δύο παράλληλους κυλίνδρους, 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο.

Αποδίδει 35 kW, τη μέγιστη δυνατή για μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να οδηγηθεί με άδεια Α2. Το καθαρό νούμερο ισχύος συνδυάζεται με το βάρος της μοτοσυκλέτας: 159 κιλά χωρίς υγρά (175 κιλά σε κατάσταση λειτουργίας), για μια κορυφαία αναλογία ισχύος/βάρους.

Το πλαίσιο αλουμινίου, με λειτουργία έδρασης του κινητήρα και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις συνθέτουν την αρχιτεκτονική του πλαισίου. Σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, ο στάνταρ ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι πληρέστατος, με γκάζι Ride by Wire, τρία riding mode, ABS και traction control ρυθμιζόμενο και με δυνατότητα απενεργοποίησης. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το ηλεκτρονικό κιβώτιο quickshift για γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων.

Η νέα Aprilia RS 457 κάνει το ντεμπούτο της online με μία ειδική διαδικασία προκράτησης, η οποία ενεργοποιείται ήδη στην ιστοσελίδα Aprilia.com (https://www.aprilia.com/gr_EL/landing-page/new-rs/). Η τιμή της έχει οριστεί από την ελληνική αντιπροσωπεία στα 7.199 ευρώ._[Δελτίο Τύπου]

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ APRILIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ