ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Ποιους κόσμους των δύο τροχών συνδυάζει το Kymco Concept CV-L6

KYMCO
Kymco Concept CV-L6 KYMCO

Το πρωτότυπο CV-L6 που παρουσίασε η Kymco στη φετινή EICMA φέρνει μαζί τον κόσμο των Adventure μοτοσικλετών με εκείνον των maxi scooters.

Η κατηγορία των Adventure, των δίτροχων μοντέλων “περιπέτειας”, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια. Τώρα, θέλοντας να δείξει τη μορφή του μέλλοντος για ένα κοινό που θέλει να τα κάνει όλα, η Kymco παρουσίασε το πρωτότυπο CV-L6 στην έκθεση EICMA 2023 του Μιλάνου.

Το Concept CV-L6 κατασκευάστηκε με γνώμονα τη φιλοσοφία της ελευθερίας, της χρηστικότητας και της περιπέτειας. Συνδυάζει στυλιστικά στοιχεία από τον κόσμο των μοτοσυκλετών Adventure, όπως το σφηνοειδές και επιθετικό ρύγχος, το ψηλό παρμπρίζ και τις ενσωματωμένες αποσκευές, με την προσβασιμότητα και την ευκολία χρήσης ενός maxi-scooter.

KYMCO
KYMCO


Έτσι, η πρόταση της Kymco με το CV-L6 είναι ένα μοντέλο που θα προσφέρει λύσεις τόσο στις καθημερινές διαδρομές εντός και εκτός πόλης, όσο και στις εκτός δρόμου αναζητήσεις. Η τεχνολογία του εστιάζει στην άνεση, στην ασφάλεια και στις επιδόσεις, ταυτόχρονα με την προσβασιμότητα και την ευκολία. Τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα που χρησιμοποιεί το maxi-scooter AK550, ένα υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά σύνολο χωρητικότητας 550 κ.εκ.και απόδοσης 51 ίππων.

KYMCO
Kymco Concept CV-L6 KYMCO


Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας αναδεικνύεται από τις ζάντες αλουμινίου με τα ελαστικά διπλής χρήσης και τη μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων, η οποία χαρακτηρίζεται από το ανεστραμμένο πιρούνι και το έκκεντρα τοποθετημένο μονό αμορτισέρ. Αντίστοιχα, προδιαγραφές μοτοσικλέταςέχει τόσο το αλουμινένιο ψαλίδι, όσο και τα φρένα της Brembo με τα τρία ευμεγέθη δισκόφρενα και τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες.

KYMCO
Kymco Concept CV-L6 KYMCO


Η Kymco έχει αναπτύξει το CV-L6 γύρω από ένα νέο και ιδιαίτερα ελαφρύ πλαίσιο, που προσφέρει χαμηλό ύψος σέλας καθιστώντας το μοντέλο προσβάσιμο σε ευρύ φάσμα αναβατών. Στη σχεδίαση του έτοιμου για περιπέτεια maxi scooter προστίθενται τα ενσωματωμένα αξεσουάρ αποσκευών της Givi, τα οποία αποτελούνται από πλαϊνές βαλίτσες και top case.

KYMCO
Kymco Concept CV-L6 KYMCO


H χρηστικότητα όμως δεν σταματά εδώ, από τη στιγμή που ο αναβάτης μπορεί να επέμβει προσθαφαιρώντας σέλα συνεπιβάτη και σχάρες, δημιουργώντας έτσι ένα σύνολο που θα καλύψει πολλαπλές ανάγκες.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ KYMCO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ