ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καινούργιο παπί με 1.750 ευρώ και 2 χρόνια εγγύηση - Κι όμως υπάρχει και είναι επώνυμο

Flash 125 LZ
Flash 125 LZ UM MOTORCYCLES

Το παπί Flash 125 LZ, της Αμερικάνικης UM Motorcycles, δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του, οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και τώρα προσφέρεται στην πιο δελεαστική τιμή από ποτέ.

Το Flash της UM είναι η σύγχρονη απάντηση στη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Ελαφρύ και ευέλικτο αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το Flash 125 LZ ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές. Το παπί της UM εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17’’, με φώτα LED περιφερειακά, που συμβάλλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ εξοπλίζεται με σχάρα πίσω αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του.

Flash 125 LZ
Flash 125 LZ UM MOTORCYCLES


Παράλληλα, η μεγάλη αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης. Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

Flash 125 LZ
Flash 125 LZ UM MOTORCYCLES


Το UM Flash εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,6 ίππων (PS) και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Flash 125 LZ
Flash 125 LZ UM MOTORCYCLES


Τώρα το UM Flash 125 LZ προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις 1.750 ευρώ. Πλαισιωμένο με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση, το UM Flash είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο παπί με την πιο δελεαστική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον, η απόκτηση του UM Flash γίνεται ακόμα πιο εύκολη, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που εξασφαλίζουν άτοκες δόσεις, αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης μέσω πιστωτικής κάρτας.

Flash 125 LZ
Flash 125 LZ UM MOTORCYCLES


Πιο συγκεκριμένα:

- Απόκτηση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ή

- χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή, ή

- έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 - 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ UM MOTORCYLES FLASH 125 LZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ