NISSAN

Το ηλεκτρικό SUV Nissan Ariya πέρασε τον Ισημερινό

pole to pole
pole to pole NISSAN

Οι εξερευνητές Κρις και Τζούλι Ράμσι διέσχισαν τον ισημερινό, συνεχίζοντας την επική αποστολή τους με το Nissan Ariya από τον Βόρειο στον Νότιο Πόλο και την Ανταρκτική.

Το ζευγάρι με το ηλεκτρικό SUV της Nissan, έχει διανύσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 20.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας τους αφιλόξενους πάγους της Αρκτικής, τις μεγάλες καναδικές εκτάσεις και εξερευνώντας τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική πριν φτάσουν στη γραμμή του ισημερινού στο Κίτο του Ισημερινού.

Pole to pole
Pole to pole NISSAN


Αναλογιζόμενη τις περιπέτειές τους στο βόρειο ημισφαίριο, η Τζούλι σχολίασε: “Ήταν μια απίστευτη εμπειρία μέχρι στιγμής. Το Expedition Ariya προσελκύει το ενδιαφέρον τόσων πολλών ανθρώπων στη διαδρομή μας και είχαμε το προνόμιο να φιλοξενηθούμε και να μας βοηθήσουν οι πιο ευγενικοί και πιο συναρπαστικοί άνθρωποι, οι οποίοι αγκαλιάζουν τη θετικότητα και την ελπίδα που αντιπροσωπεύει το Pole to Pole”.

Το Pole to Pole δημιουργήθηκε ως το απόλυτο τεστ για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με την ελπίδα να επιταχυνθεί η υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων ως μέρος της λύσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται οι θετικές δράσεις ανθρώπων και κοινοτήτων κατά την διαδρομή.

Σχετικά με το ταξίδι που ακολουθεί από τον ισημερινό, ο Κρις είπε: “Έχω σκοπό να ξεπεράσω πραγματικά τα όρια των EV και να δείξω στον κόσμο πόσο ικανά και συναρπαστικά αυτοκίνητα είναι. Η αποστολή μας με το Nissan Ariya έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Δεν μας έχει απογοητεύσει σε κανένα σημείο και έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στην πορεία”.

Pole to pole
Pole to pole NISSAN


Η Ανταρκτική αναμένεται να είναι η πιο σκληρή δοκιμασία για το πλήρωμα και το ηλεκτρικό SUV της Nissan μέχρι σήμερα, αλλά η εμπειρία από την Αρκτική ήταν προφανώς πολύ χρήσιμη και βάσει του προγράμματος, η αποστολή θα φτάσει στο Νότιο Πόλο στα τέλη Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τώρα τα εκπληκτικά αλλά πολύ απαιτητικά τοπία και κλίματα του Νοτίου Ημισφαιρίου.

TAGS NISSAN NISSAN ARIYA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ