ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Έρχεται το ηλεκτρικό Ford Puma

Έρχεται το ηλεκτρικό Ford Puma
FORD PUMA BERNARD ROUFFIGNAC

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς B SUV της Ford.

Ένα από τα 7 νέα ηλεκτρικά μοντέλα που ετοιμάζει η Ford για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και το ηλεκτρικό Puma. Το δημοφιλές B SUV είναι το bestseller επιβατικό όχημα της Ford στην Ευρώπη και πρόκειται να αποκτήσει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα το 2024.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία απόδοσης για το ηλεκτρικό Puma, γνωρίζουμε ωστόσο πως θα κατασκευάζεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα διαδραματίσει, σύμφωνα με τη Ford, σημαντικό ρόλο στα σχέδια ανάπτυξης ηλεκτρικών και επαγγελματικών οχημάτων της εταιρείας στην Ευρώπη.

Έρχεται το ηλεκτρικό Ford Puma
FORD PUMA FORD / BERNARD ROUFFIGNAC

Θυμίζουμε πως σήμερα, το Ford Puma διατίθεται σε mild hybrid εκδόσεις με 48βολτο υβριδικό σύστημα που συνδυάζεται με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης EcoBoost, σε εκδόσεις με 125 και 155 ίππους, με 6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται το Puma ST με τον 1.5 Turbo των 200 ίππων.

Το B-SUV της Ford ήταν στο TOP-5 των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ πρόσφατα απέκτησε τη νέα έκδοση Puma ST-Line Design με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Έρχεται το ηλεκτρικό Ford Puma
Τρία αμιγώς επιβατικά ηλεκτρικά μοντέλα θα παρουσιάσει η Ford το 2023 και το 2024 FORD
TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD PUMA FORD SUV ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ