MITSUBISHI ASX

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Diamond Bonus Deals” της Mitsubishi προσφέρει όφελος έως 4.500€

Mitsubishi range
Mitsubishi range MITSUBISHI

Τα ολοκαίνουργια Spacestar, Colt και ASX, είναι τώρα διαθέσιμα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Mitsubishi Motors για την Ελληνική αγορά, το οποίο περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικά προνόμια.

Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Diamond Bonus Deals”, προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο Spacestar, Colt ή ASX. Σε αυτό περιλαμβάνονται δύο πολύ σημαντικά προνόμια, που μπορούν να κάνουν σημαντικά πιο εύκολη την απόφαση κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt MITSUBISHI


Αφενός, η χρηματοδότηση γίνεται με επιδοτούμενο επιτόκιο της τάξης του 2,9%, ενώ κάθε νέο μοντέλο που διατίθεται με το συγκεκριμένο προωθητικό πρόγραμμα, συνοδεύεται και από Δωρεάν Service για χρονικό διάστημα πέντε ετών. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975). Με την προκαταβολή του 40% της αξίας του αυτοκινήτου, η μηνιαία δόση είναι σταθερή και η περίοδος αποπληρωμής του αυτοκινήτου μπορεί να κυμανθεί από 12 έως και 60 μήνες (πέντε χρόνια).

Το πρόγραμμα δωρεάν service καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi Motors για τα πέντε πρώτα χρόνια. Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα το Service Commitment, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση :

• 5 χρόνια/100.00χλμ εργοστασιακή εγγύηση

• 8 χρόνια/160.000χλμ εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης

• 5 χρόνια οδική βοήθεια

• 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ Mitsubishi Motors

• Δωρεάν έλεγχο κατάστασης οχήματος

TAGS MITSUBISHI ASX MITSUBISHI COLT SPACESTAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ