JEEP RENEGADE

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid με 261 ευρώ/μήνα

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid με 261 ευρώ/μήνα
ΔΟΚΙΜΗ JEEP RENEGADE TRAILHAWK 4Xe PLUG-IN HYBRID

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης Jeep e-Freedom μέσω της FCA Bank κάνει εφικτή την αγορά ενός υβριδικού Jeep με μικρή προκαταβολή και χαμηλή μηνιαία δόση.

Η Jeep προσφέρει πλέον όλα της τα μοντέλα στην Ελληνική αγορά με υβριδική τεχνολογία. Ειδικά το Renegade, προσφέρεται τόσο με σύστημα mild hybrid όσο και με plug-in hybrid. Τώρα, το Jeep Renegade είναι διαθέσιμο με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Jeep e-Freedom μέσω της FCA Bank, το οποίο κάνει εφικτή την αγορά της υβριδικής έκδοσης που επιθυμεί ο πελάτης, με μικρή προκαταβολή και χαμηλή μηνιαία δόση.

Στην περίπτωση του Jeep Renegade e-Hybrid η μηνιαία δόση είναι μόλις 261 ευρώ/μήνα, ενώ εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό Jeep, σύμφωνα με το πώς θα έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου.

Η αρχική τιμή της παραπάνω προσφοράς αφορά στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Renegade Longitude e-Hybrid (28.300 ευρώ), η οποία εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εφοδιάζεται και με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Το πρόγραμμα e-Freedom συνδυάζεται με εργοστασιακή 4ετή εγγύηση (έως 160.000 km), αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας και πρόγραμμα “προστασίας πληρωμών” που συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω μηνιαία δόση. Για περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα Jeep και το πρόγραμμα Jeep e-Freedom, μπορείτε τα να απευθύνεστε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.jeep.gr/nees-proothitikes/prosfores/jeep-renegade-ehybrid#Renegade.

TAGS JEEP RENEGADE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ SUV ΥΒΡΙΔΙΚΑ JEEP ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ