ΑΓΟΡΑ

Το Jeep Compass 4xe Business είναι άλλη μια αξιόλογη SUV πρόταση με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Jeep Compass 4xe Business
Jeep Compass 4xe Business JEEP

Ειδικά σχεδιασμένο για τους χρήστες των εταιρικών αυτοκινήτων, το Plug-in Hybrid SUV Jeep Compass 4xe στο επίπεδο εξοπλισμού Business παραμένει ένα από τα best seller της κατηγορίας και είναι ετοιμοπαράδοτο.

Εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Plug-in Hybrid τεχνολογίας, το Jeep Compass 4xe παραμένει μια κορυφαία SUV επιλογή για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν μιλάμε για το επίπεδο εξοπλισμού Business, το οποίο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα στοιχεία πολυτέλειας και τεχνολογίας, ενώ επιπρόσθετα είναι ετοιμοπαράδοτο.

Jeep Compass 4xe Business
Jeep Compass 4xe Business JEEP


Υιοθετώντας το Plug-in Hybrid σύστημα της Jeep με ισχύ 240 HP, εξασφαλίζει ισχυρή επιτάχυνση κάθε φορά που ο οδηγός την αναζητά, παράλληλα με μοναδικά οικονομική και άνετη καθημερινή μετακίνηση. Η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να αγγίξει τα 50 km, ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες. Για την άνεση και την ασφάλεια φροντίζει το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού του Compass 4xe Business.

Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με handsfree άνοιγμα, ζάντες αλουμινίου 18”, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, οθόνη infotainment 10,1” με πλοήγηση, ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto, θέση ασύρματης φόρτισης συσκευών, φώτα LED, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάμερες περιμετρικής θέασης 360ο, αυτόματο παρκάρισμα, παρακολούθηση τυφλού σημείου καθώς και αναγνώριση των οδικών σημάτων.

Σημαντική είναι και η ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, Mode 2 και Mode 3, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox. Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των €40.000 και με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 g/km, το Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο δικαιούται να κινείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι φορολογικές αποσβέσεις του.

TAGS ΑΓΟΡΑ JEEP AVENGER JEEP COMPASS ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ