FORD

Το επικό ταξίδι σε 30 χώρες με το ηλεκτρικό SUV της Ford, συνεχίζεται

Charge Around The Globe Australia
Charge Around The Globe Australia MEDIA FORD

Η αποστολή “Charge Around The Globe” με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV, Ford Explorer και τη Λέξι Άλφορντ πίσω από το τιμόνι, μετά την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία, τώρα έχει περάσει στην Ασία.

Η εξερευνήτρια και δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου Λέξι Άλφορντ, η οποία αποτελεί σήμερα τον νεότερο σε ηλικία άνθρωπο που έχει επισκεφθεί κάθε χώρα του πλανήτη, ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου ένα επικό οδικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικόSUV, Ford Explorer.

Charge Around The Globe Africa
Charge Around The Globe Africa MEDIA FORD

Με αφετηρία την Νίκαια της Γαλλίας, από την οποία ξεκίνησε και η Αλόχα Γουόντερβελ, όταν έκανε και εκείνη το αντίστοιχο εγχείρημα πριν από έναν αιώνα με αυτοκίνητο της Ford, η Lexie Alford (@LexieLimitless) έθεσε ως στόχο να ταξιδέψει σε έξι ηπείρους και σε περισσότερες από 30 χώρες για να αναδείξει τις ικανότητες του νέου Ford Explorer και να αποδείξει τι μπορεί να κάνει ένα ηλεκτρικό όχημα.

Charge Around The Globe Africa
Charge Around The Globe Africa MEDIA FORD


Για τη Λέξι, το ταξίδι αυτό αποτελεί ταυτόχρονα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που έκανε τον γύρο του κόσμου με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του «μπορώ να το κάνω», το νέο Ford Explorer της Λέξι είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο προ-παραγωγής, χωρίς ειδικές τροποποιήσεις και παράλληλα ένα όχημα που θα κρατήσει τη νεαρή εξερευνήτρια στο ταξίδι αυτό συνδεδεμένη, άνετη και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Charge Around The Globe Africa
Charge Around The Globe Africa MEDIA FORD


Η Λέξι και το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer κατευθύνθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου στην τέταρτη ήπειρο, την Ασία, όπου και βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Το ταξίδι ξεκίνησε από το Νέο Δελχί της Ινδίας και θα ολοκληρωθεί στη Σιγκαπούρη με τον σύγχρονο «Εξερευνητή» της Ford να διέρχεται, με βάση τον υφιστάμενο προγραμματισμό, από το Μπουτάν, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη και την Μαλαισία. Και το ταξίδι Charge Around The Globe συνεχίζεται.

TAGS FORD FORD EXPLORER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ