JEEP

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Jeep Wagoneer S προκαλεί με 600 ίππους και με την αισθητική του

Jeep Wagoneer S
Jeep Wagoneer S MEDIA JEEP

Το Wagoneer S, είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jeep και θεωρείται ως ένα από τα πλέον εκλεπτυσμένης σχεδίασης μοντέλα στην αγορά.

Ύστερα από την πρώτη teaser εικόνα του ολοκαίνουργιου SUV Wagoneer S, η Jeep έφερε στο φως και τις πρώτες επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση του νέου μοντέλου. Το αμάξωμα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τη δυναμική των 600 ίππων και την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε σχεδόν 3,5 δευτερόλεπτα.

Jeep Wagoneer S
Jeep Wagoneer S MEDIA JEEP


Η αισθητική που το τοποθετεί σε μια ιδιαίτερη κατηγορία αυτοκινήτων που προάγουν την εκλεπτυσμένη σχεδίαση, δίνει σε αυτό το μοντέλο της Jeep τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που πολλοί από τους πελάτες της συγκεκριμένης κατηγορίας ψάχνουν για το επόμενό τους αυτοκίνητο. Η διάθεση των σχεδιαστών της Jeep να “πάει” το μοντέλο σε ένα άλλο level, είναι ευδιάκριτη από όποια πλευρά και αν το δει κανείς.

Jeep Wagoneer S
Jeep Wagoneer S MEDIA JEEP


Η καμπίνα υιοθετεί κορυφαία τεχνολογία και τη συνδυάζει με μοναδική αισθητική και προσοχή στην λεπτομέρεια, φέρνοντας νέα δεδομένα πολυτέλειας στην κατηγορία και όχι μόνο. Η σχολαστικά προσεγμένη ποιότητα και τα premium υλικά συνυπάρχουν με ένα νέο «κέντρο ελέγχου» για τον οδηγό και νέα προσέγγιση για το Selec-Terrain.

Jeep Wagoneer S
Jeep Wagoneer S MEDIA JEEP


Το Wagoneer S που βασίζεται στην νέα -ηλεκτρική- πλατφόρμα STLA-Large, θα διαθέτει επίσης διπλή πανοραμική ηλιοροφή, ενώ θα επεκτείνει τη συνεργασία της Jeep με την McIntosh δια μέσου ενός ηχοσυστήματος ειδικά ρυθμισμένου για το συγκεκριμένο μοντέλο, με 19 ηχεία και απίστευτη ποιότητα ήχου.

TAGS JEEP SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ