ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Δίμηνη παράταση ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΙΦΗΣΟΥ 24MEDIA

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε πως θα δοθεί παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2023 μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Την παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2023 για δύο μήνες ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ. Αυτό σημαίνει πως η προθεσμία αντί για 31 Δεκεμβρίου θα λήξει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μπορούν να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφοφρίας στην πλατφόρμα myCar και να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογεί είτε εφάπαξ είτε σε δόσεις με πιστωτική κάρτα, σε τράπεζες και ΕΛΤΑ. Η εξόφληση μπορεί να γίνει εύκολα και ηλεκτρονικά μέσω e-banking κάνοντας χρήση του κωδικού QR που υπάρχει στο ειδοποιητήριο.

Τέλος, να σημειωθεί πως και φέτος οι γονείς ανηλίκων παιδιών με αναπηρία καθώς και 8 κατηγορίες ΑμεΑ έχουν “ατέλεια”, ενώ αναμένονται διευκρινίσεις για εκείνους που θέλουν να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους και σκοπεύουν να προβούν σε ηλεκτρονική ακινησία, αν θα πρέπει αυτό να γίνει μέχρι το τέλος του έτους ή μέχρι τέλος Φεβρουαρίου - πιθανότατα το δεύτερο.

Δείτε εδώ τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας 2023 ανά κατηγορία

ΠΗΓΗ: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ