ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Τα Top 5 στοιχεία για το καινούριο SUV του Ρονάλντο

Cadillac
Cadillac Escalade 2021

Το δώρο γενεθλίων της Χεορχίνα στον Κριστιάνο, η Cadillac Escalade των 180 χιλιάδων ευρώ, δεν είναι ένα τυχαίο πολυτελές SUV.

Το να κάνεις δώρο ένα καινούριο αυτοκίνητο σε κάποιον που τα λατρεύει και διατηρεί μια πανάκριβη συλλογή από supercars και πολυτελή SUV, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν είναι εύκολο πράγμα. Η Χεορχόνα όμως ήξερε τι να πάρει στον αγαπημένο της για τα 37α γενέθλιά του

Cadillac
Cadillac Escalade 2021

Η συγκεκριμένη Cadillac Escalade που κοστίζει περί τα 180.000 ευρώ δεν είναι ένα τυχαίο SUV. Ας δούμε γιατί.

Top 5 στοιχεία για το καινούριο SUV του Ρονάλντο

  1. Είναι αμερικάνικο: Στη συλλογή αυτοκινήτων του Πορτογάλου δεν υπήρχε μέχρι στιγμής κάποιο μοντέλο Made In SUV, τουλάχιστον από όσο γνωρίζουμε.
  2. 7θέσιο SUV με τεράστιους χώρους: Μια μεγάλη οικογένεια χρειάζεται ένα ευρύχωρο και πρακτικό αυτοκίνητο. Ένα μεγάλο και πολυτελές SUV είναι η ιδανική επιλογή, όπως η συγκεκριμένη Cadillac που έχει 7 άνετες θέσεις και τεράστιο χώρο αποσκευών 1.175 λίτρων που αυξάνεται έως τα 4.042 λίτρα με την αναδίπλωση όλων των πίσω καθισμάτων! Και πάλι όμως σε λίγο καιρό δεν θα τους αρκεί, δεδομένου πως το ζευγάρι έχει ήδη 4 παιδιά (ένα μαζί και άλλα τρία του Πορτογάλου), ενώ περιμένουν και δίδυμα...
  3. Μοτέρ 6.200 κυβικών και 10άρι αυτόματο κιβώτιο: Κάτω από το καπό της Escalade βασιλεύει ένας θηριώδης V8 6,2 λίτρων που αποδίδει 420 ίππους και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων για να επιταχύνει το πολυτελές SUV από στάση στα 100 km/h σε μόλις 6,6’’.
  4. Ρυθμιζόμενη ανάρτηση: Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος καθιστά την είσοδο κι έξοδο από το όχημα μια όχι και τόσο εύκολη διαδικασία. Χάρη όμως στην ανάρτηση που μπορεί να χαμηλώσει έως και 5 εκατοστά, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την οικογένεια Ρονάλντο!
  5. Ταμπλό με 3 οθόνες: Το Cadillac OLED Display αποτελείται από 3 θόνες: μία 7,2’’ για τον έλεγχο συστημάτων του οχήματος, μία 14,2’’ για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία 16,9’’ για το σύστημα infotainment! Ακόμη, υπάρχουν δύο τάμπλετ στις θέσεις της δεύτερης σειράς με ασύρματα ακουστικά και ηχοσύστημα με 36 ηχεία!
Cadillac
Cadillac Escalade 2021
TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ