SPORTS & GOSSIP

Το δώρο της Χεορχίνα στον Ρονάλντο σίγουρα δεν κυκλοφορεί σε ελληνικούς δρόμους

Η Cadillac Escalade στο China Auto Show στο Πεκίνο
Η Cadillac Escalade στο China Auto Show στο Πεκίνο © 2018 MARK SCHIEFELBEIN / AP IMAGES

Η Χεορχίνα ετοίμασε ένα ξεχωριστό δώρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τα 37α γενέθλια του, αγοράζοντάς του μία οκταθέσια Cadillac Escalade, της οποίας η αρχική τιμή αγγίζει τις 180 χιλιάδες ευρώ.

Τα ακριβά γούστα του ζευγαριού Κριστιάνο Ρονάλντο - Χεορχίνα Ροντρίγκες είναι γνωστά και αυτό αποδείχθηκε και στο δώρο της Ισπανίδας συντρόφου του Πορτογάλου σούπερσταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα 37α γενέθλια του.

Η Χεορχίνα... κακομαθαίνει τον Ρονάλντο και φρόντισε να του κάνει δώρο μία Cadillac Escalade. Είναι ένα οκταθέσιο αυτοκίνητο, κατάλληλο για τη μεγάλη οικογένεια του Πορτογάλου, ενώ η αρχική της τιμή ρίχνει σαγόνια, καθώς αγγίζει τις 180 χιλιάδες ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πανάκριβο δώρο περίμενε τον Κριστιάνο στην αυλή του σπιτιού τους, ενώ σύντομα φόρτωσε ολόκληρη την οικογένεια στα καθίσματα του νέου αυτοκινήτου.

Η Cadillac Escalade στο China Auto Show στο Πεκίνο
Η Cadillac Escalade στο China Auto Show στο Πεκίνο © 2018 MARK SCHIEFELBEIN / AP IMAGES

"Ευτυχισμένα 37α γενέθλια έρωτα της ζωής μου. Σε αγαπώ δίχως τέλος. Ο καλύτερος πατέρας και σύντροφος ζωής που θα μπορούσε να μου δώσει ο Θεός. Ένας πολεμιστής, που αξίζει όλα τα καλά που του έχουν συμβεί. Είσαι τέλειος, είσαι πηγή έμπνευσης" έγραψε η Χεορχίνα σε ανάρτησή της στο Instagram, όπου φαίνεται και το δώρο στον Κριστιάνο.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ