FORD

Τα 5 μεγαλύτερα πορτ μπαγκάζ στην κατηγορία των B- SUV

FORD_PUMA_ST-Line
FORD_PUMA_ST-Line FORD

Η επιλογή ενός μοντέλο από την κατηγορία των μικρών SUV, είναι η πλέον συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια στην αγορά και η ευρυχωρία τους για επιβάτες και αποσκευές, είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους γι’ αυτό.

Επιλέγοντας καινούργιο αυτοκίνητο -και ιδιαίτερα, κάποιο SUV- οι παράμετροι που εξετάζει κανείς είναι πολλές και πολυεπίπεδες. Μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους, έχει να κάνει με την ευρυχωρία του αυτοκινήτου σε ότι έχει να κάνει με τους επιβάτες του αλλά προφανώς, δεν φτάνει μόνο αυτό. Η ικανότητα του κάθε αυτοκινήτου να μεταφέρει ανάλογες αποσκευές, είναι εξίσου σημαντική.

Εδώ λοιπόν σας έχουμε τις πέντε περιπτώσεις της αγοράς από την κατηγορία B-SUV που ξεχωρίζουν για τη μεταφορική τους ικανότητα σε ότι έχει να κάνει με τις αποσκευές των επιβατών. Τα παραθέτουμε αλφαβητικά, δίνοντας και μερικά στοιχεία που μπορούν να κάνουν την κάθε περίπτωση να ξεχωρίσει στα μάτια του δυνητικού αγοραστή.

Dacia Duster- 445 λίτρα

Dacia_Duster
Dacia_Duster DACIA


Το Dacia Duster είναι ένα μοντέλο που ξεχωρίζει στην αγορά για τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Το σημαντικότερο από αυτά, έχει να κάνει με τη σχέση τιμής- αξίας, που είναι από τις πλέον επιτυχημένες στην κατηγορία για την οποία μιλάμε και όχι μόνο. Με ένα “μπουκέτο” επιλογών κινητήρα ιδιαίτερα αξιόμαχων, βενζίνης και diesel, το Duster προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο αποσκευών για την εξυπηρέτηση των επιβατών- που είναι άνετοι στην ευρύχωρη καμπίνα, χάρη και στην ανάλογα ρυθμισμένη ανάρτηση.

Dacia_Duster
Dacia_Duster DACIA


Ford Puma- 452 λίτρα (+80 με το Megabox)

FORD_PUMA
FORD_PUMA FORD


Γενικότερα οι χώροι που προσφέρει το μοντέλο της Ford είναι καλοί για 4 ενήλικους, για τους οποίους το άνοιγμα των πίσω θυρών είναι μεγάλο και εξυπηρετεί ιδιαίτερα. Αντίστοιχα, το Puma για τις αποσκευές τους, προσφέρει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία, με 452 λίτρα. Το μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει το μοντέλο της Ford, είναι το πολυδιαφημισμένο Megabox που (δεν είναι στο βασικό εξοπλισμό) προσφέρει έναν έξτρα αποθηκευτικό χώρο αδιάβροχο και με απορροή, που αυξάνει κατά 80 λίτρα τη συνολική ικανότητα του μοντέλου.

FORD_PUMA
FORD_PUMA FORD


MG ZS- 448 λίτρα

MGZS
MGZS MG MOTOR


Η πρόταση της νέας γενιάς της MG στη χώρα μας, έχει ένα “άπαιχτο” συνδυασμό κόστους- αξίας που κάνει το ZS να παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο. Μέσα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ποιοτικό βασικό SUV μοντέλο της MG, είναι και αυτό της ευρυχωρίας για τους επιβάτες, για τους οποίους παρέχει και ένα αντίστοιχο χώρο αποσκευών. Με τα 448 λίτρα και το κανονικό σχήμα του χώρου, το MG ZS δίνει ρέστα στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πέντε επιβατών του.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Suzuki S-Cross- 430 λίτρα

S-Cross SX4
S-Cross SX4 SUZUKI


Όπως κάθε μοντέλο της Suzuki, έτσι και το S-Cross προβάλλει ως μέγα πλεονέκτημά του, την αξιοπιστία. Πέραν αυτής όμως, το μοντέλο προτάσσει και ένα εξαιρετικά ικανό μηχανικό σύνολο με υβριδική υποστήριξη, εύλογα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που σημαίνει έξτρα “βοήθεια” στον περιορισμό του κόστους χρήσης αλλά και ένα ικανό για την κάλυψη των αναγκών των επιβατών, πορτ μπαγκάζ. Τα 430 λίτρα του, μπορούν να εξυπηρετήσουν τη μεταφορά αποσκευών για αρκετές ημέρες διακοπών και όχι μόνο.

S-Cross SX4
S-Cross SX4 SUZUKI


VW Taigo- 455 λίτρα

VW Taigo
VW Taigo VOLKSWAGEN AG


Το Taigo, παρά την coupe διάθεση που του έδωσαν οι σχεδιαστές της Volkswagen, δείχνει εξαιρετικά ικανό σε ότι έχει να κάνει με τη διάθεση των χώρων στην υπηρεσία των επιβατών του. Η αισθητική του αμαξώματος είναι προφανώς ένας πολύ καλός λόγος για να το δει κανείς πιο “ζεστά”, ενώ “από δίπλα” έχει και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά χάρη στα μηχανικά σύνολα με τα οποία είναι διαθέσιμο στην αγορά. Με ονομαστική χωρητικότητα 455 λίτρων, το πορτ μπαγκάζ του Taigo, είναι το μεγαλύτερο σε αυτή εδώ τη “συνομοταξία” αυτοκινήτων.

VW Taigo
VW Taigo VOLKSWAGEN AG
TAGS FORD MG DACIA SUZUKI VOLKSWAGEN ΑΓΟΡΑ SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ