NISSAN

Τα 4 νέα SUV της Nissan που έρχονται στην Ελλάδα το φθινόπωρο

Autodesk VRED Professional 2022.1 
Date: 2022/07/15 18:47:10
Simulation time: 58458.8
System time: 68857.9
Frame: 1
Nissan X-Trail 2023 NISSAN

Τα υβριδικά Qashqai και Juke, το ηλεκτρικό Ariya και το ολοκαίνουριο X-Trail αναμένονται στην ελληνική αγορά μετά το καλοκαίρι.

Φουλ επίθεση στην κατηγορία των SUV ετοιμάζει η Nissan το φθινόπωρο. Μετά το καλοκαίρι και πριν το τέλος του χρόνου αναμένονται στην ελληνική αγορά τέσσερα νέα μοντέλα: Τα υβριδικά Qashqai και Juke, το ηλεκτρικό Ariya και το ολοκαίνουριο X-Trail.

Δείτε τα παρακάτω και πατήστε στα σχετικά links για περισσότερες πληροφορίες.

Nissan Juke Hybrid

Τα 4 νέα SUV της Nissan που έρχονται στην Ελλάδα το φθινόπωρο
Nissan Juke Hybrid © 2022 NISSAN

Tο Nissan Juke αποκτά υβριδική έκδοση, η οποία αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές Οκτωβρίου. Το υβριδικό σύστημα του Juke συνδυάζει έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης με 2 ηλεκτροκινητήρες, έχει απόδοση 141 ίππων και υπόσχεται κατανάλωση μόλις 5,2 lt/100 km. Οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 118 g/km, τιμή που στην Ελλάδα συνεπάγεται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Δείτε εδώ τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το υβριδικό Nissan Juke.

Nissan Qashqai E-Power

Τα 4 νέα SUV της Nissan που έρχονται στην Ελλάδα το φθινόπωρο
Nissan Qashqai e-Power 2022 NISSAN / SEBASTIENMAUROY

Το φθινόπωρο αναμένεται στην ελληνική αγορά και η νέα έκδοση E-Power του Nissan Qashqai, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελια - δείτε εδώ τις τιμές. Το δημοφιλές SUV αποκτά το καινοτόμο υβριδικό σύστημα της Nissan που υπόσχεται την αίσθηση οδήγησης ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, αλλά χωρίς να χρειάζεται να φορτιστεί σε πρίζα. Ένας 1.5 Turbo βενζινοκινητήρας παράγει ηλεκτρική ενέργεια για να φορτίσει τη μπαταρία, η οποία στη συνέχεια τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα που κινεί πάντα το Qashqai. Η ισχύς του συστήματος είναι 190 ίπποι και η μέση κατανάλωση 5,3 lt/100 km.

Δείτε εδώ την Πρώτη Οδήγηση του Nissan Qashqai E-Power στη Σουηδία.

Nissan X-Trail

Silhouette of a woman on the top of a rock enjoys the view of sunset over an autumn forest
Nissan X-Trail 2023 NISSAN, GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού SUV θα είναι το τέταρτο SUV της Nissan που θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο. Το ολοκαίνουριο X-Trail διατηρεί τη φιλοσοφία του «σκληροτράχηλου», δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα και αποκτά το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς και την τεχνολογία ελέγχου της ηλεκτροκίνησης σε όλους τους τροχούς e-4ORCE. Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο μεγάλες οθόνες, μία 12,3 ιντσών του ψηφιακού πίνακα οργάνων και άλλη μία κεντρική οθόνη αφής επίσης 12,3 ιντσών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο Nissan X-Trail.

Nissan Ariya

Τα 4 νέα SUV της Nissan που έρχονται στην Ελλάδα το φθινόπωρο
Nissan Ariya NISSAN, SEBASTIENMAUROY

Το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό SUV επεκτείνει την ηλεκτρική γκάμα της Nissan και αναμένεται στην Ελλάδα το φθινόπωρο, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει - δείτε εδώ τις τιμές. Η γκάμα του Ariya αποτελείται από τρεις εκδόσεις με ισχύ 218 – 306 ίππους και αυτονομία 403 – 533 km. Το εντυπωσιακό σε εμφάνιση SUV ξεχωρίζει επίσης για το premium εσωτερικό με τις δύο οθόνες 12,3’’ και την πλούσια παλέτα τεχνολογιών άνεσης και ασφάλειας.

Διαβάστε εδώ την Πρώτη Οδήγηση του Nissan Ariya στη Σουηδία.

TAGS NISSAN ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SUV ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ NISSAN QASHQAI NISSAN JUKE NISSAN X-TRAIL NISSAN ARIYA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ