ΑΓΟΡΑ

Στη συνηθισμένη του θέση στην κατάταξη των πωλήσεων το SUV Nissan Qashqai

Nissan Qashqai
Nissan Qashqai NISSAN

Με εντυπωσιακές εμπορικές επιδόσεις, το Nissan Qashqai επέστρεψε και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων στην δημοφιλέστατη κατηγορία των C-SUV στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Μάρτιο του 2024 το Qashqai κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για λογαριασμό της Nissan καταγράφοντας μερίδιο 17,7%, συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά ένα εντυπωσιακό τρίμηνο από πλευράς εμπορικών επιδόσεων. Το Qashqai βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο 11,8%.

Nissan Qashqai
Nissan Qashqai NISSAN


Το Qashqai διατίθεται σε μία ευρύτατη γκάμα προτάσεων, σε μοναδικές προσφορές, από τις Μild Ηybrid εκδόσεις, έως και σε αυτές με το e-Power, την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Με το σύστημα e-Power το Qashqai προβάλλει ένα διττό χαρακτήρα ηλεκτρικού και θερμικού καθώς συνδυάζει την αθόρυβη ηλεκτρική κίνηση στην πόλη στο προφίλ Eco όσο υπάρχει ηλεκτρικό φορτίο στην μπαταρία, την άμεση ροπή και τις ταχύτατες επιταχύνσεις εν κινήσει (ρεπρίζ) χάρη στα 330 Nm, με τη δυνατότητα μιας δυναμικής βόλτας σε έναν ορεινό δρόμο στο προφίλ Sport που απελευθερώνει και τους 190 ίππους του με την άμεση παρέμβαση του βενζινοκινητήρα.

Nissan Qashqai
Nissan Qashqai NISSAN


Χάρη στην αμεσότητα της ροπής η επιτάχυνση 0-100 km/h έρχεται σε μόλις 7,9 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το e-Power το ταχύτερο από όλα τα Qashqai, και χάρη στον βενζινοκινητήρα έρχεται και η τελική ταχύτητα των 170 km/h. Η οδηγική του αίσθηση αποτελεί ένα υβρίδιο μεταξύ ηλεκτρικού και θερμικού αυτοκινήτου, χωρίς τίποτα ξένο ή ασυνήθιστο πέραν του «σκαλοπατιού» που κάνει το e-Pedal του γκαζιού κατά την ανάκτηση.

TAGS ΑΓΟΡΑ NISSAN NISSAN QASHQAI ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ