PEUGEOT

Στη Μόντσα η συνέχεια για την Peugeot TotalEnergies

Monza Preview
Monza Preview PEUGEOT TEAM TOTAL/DPPI

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα στις 24 Ώρες του Le Mans, το Peugeot 9X8 θα συνεχίσει την αγωνιστική του σεζόν στην Ιταλία και τον 6ωρο αγώνα του WEC.

Μετά το συναισθηματικά φορτισμένο αγωνιστικό σαββατοκύριακο του θρυλικού αγώνα 24 Hours of Le Mans, όπου η Team Peugeot TotalEnergies τερμάτισε 8η και 12η στην κατηγορία Hypercar, αφού ηγήθηκε του αγώνα για σχεδόν 4 ώρες, η ομάδα επέστρεψε στη δουλειά για να ετοιμαστεί για τον επόμενο γύρο στην Ιταλία. Οι 6 Hours of Monza, είναι ο 5ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA, και θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου.

Monza Preview
Monza Preview PEUGEOT TEAM TOTAL


Ο Ιταλικός αγώνας που θα γίνει στην πίστα τηςΜόντσα -που είναι γνωστή και ως «Ναός της ταχύτητας» (Temple of Speed)- και για αυτόν τον αγώνα, οι στόχοι θα είναι να εμπεδωθούν όλα όσα έμαθε η ομάδα από τον εξαιρετικά απαιτητικό 24ωρο αγώνα στο Le Mans και να επιβεβαιωθούν οι βελτιώσεις στην αξιοπιστία και οι επιδόσεις του Peugeot 9X8. Επιπλέον, η Team Peugeot TotalEnergies θα επιδιώξει να έχει την ίδια απόδοση με εκείνη που είδαμε στο Le Mans, κάτι που θα της επιτρέψει να παραμείνει μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της κατάταξης.

Monza Preview
Monza Preview PEUGEOT TEAM TOTAL


Η πίστα της Monza, μήκους 5.793 μέτρων, εκτιμάται πολύ από τους οδηγούς τόσο για την ιστορία της καθώς και για την τεχνική της, μια και είναι γρήγορη, με μεγάλες ευθείες και με πολλές ευκαιρίες προσπεράσματος. Η ομάδα Peugeot TotalEnergies θα επιστρέψει σε αγωνιστική δραστηριότητα την Παρασκευή 7 Ιουλίου με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ακολουθούμενες από τους προκριματικούς το Σάββατο 8 Ιουλίου και τον αγώνα στις 9 Ιουλίου, που θα διεξαχθεί από τις 12:30 έως τις 18:30.

TAGS PEUGEOT HYPERCAR PEUGEOT 9X8 WEC 24H LE MANS MONZA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ