ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Που θα δείτε LIVE την αποκάλυψη της νέας Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Media
Alfa Romeo Milano Launch ALFA ROMEO MEDIA

Το πολυαναμενόμενο B-SUV της Alfa Romeo, με την ονομασία Milano, θα κάνει αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου την παγκόσμια πρεμιέρα του, η οποία θα μεταδοθεί με Live streaming από τα κανάλια της ιταλικής εταιρείας.

Η αποκάλυψη της νέας Milano, της επόμενης Alfa Romeo της νέας εποχής μετά την Tonale, θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω Live Streaming ακολουθώντας το συγκεκριμένο σύνδεσμο εδώ.

Η Milano είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Alfa, και θα είναι τεχνικά συγγενές με τα νέα και αντίστοιχα Jeep Avenger και Fiat 600. Αυτό σημαίνει ότι θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα CMP και το μήκος της θα κυμαίνεται περίπου στα 4,1 μέτρα, ενώ το ηλεκτρικό της μοτέρ θα αποδίδει 156 ίππους. Η μπαταρία της, με χωρητικότητα 54 kWh, θα είναι αρκετή για να επιτυγχάνει αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων.

Alfa Romeo MILANO
Alfa Romeo MILANO ALFA ROMEO MEDIA

Πέραν της αμιγώς ηλεκτρικής της έκδοσης, η Milano θα διατίθεται και με βενζινοκινητήρες -ως αμιγώς θερμική είτε ήπια υβριδική- με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρου και 100 ίππων. Σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να περιμένουμε και μια τετρακίνητη Milano, με το ίδιο θερμικό μοτέρ αλλά με απόδοση 136 ίππων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ - εκ των οποίων το ένα θα εξασφαλίζει την κίνηση των πίσω τροχών. Επίσης, λέγεται πως επίκειται και η Milano Quadrifoglio με ισχύ 240 hp.

Alfa Romeo MILANO
Alfa Romeo MILANO ALFA ROMEO MEDIA

Ήδη η Alfa έχει δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δοκιμών εξέλιξης της Milano, με έντονο καμουφλάζ, που αποκαλύπτει ότι θα έχει περισσότερο δυναμική και σπορ αισθητική σε σχέση με τα Avenger και 600. Εσωτερικά περιμένουμε να έχει την αισθητική της Tonale, και ψηφιακή οθόνη αφής 10 ιντσών για τα πολυμέσα και τη συνδεσιμότητα.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ALFA ROMEO ALFA ROMEO MILANO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ