NISSAN QASHQAI

Ποιο νέο υβριδικό SUV οδηγεί η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη

Ποιο νέο υβριδικό SUV οδηγεί η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη
Η NISSAN ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΑ ΝΕΟ NISSAN QASHQAI NISSAN NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ

Για να ενισχύσει το έργο της Άννας Ντουνουνάκη, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης της παραχώρησε ένα ολοκαίνουριο υβριδικό SUV.

Θέλοντας να ενισχύσει το έργο της Άννας Ντουντουνάκη, της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας που εκπροσωπεί επάξια την χώρα μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της κολύμβησης, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, της παραχώρησε για τις καθημερινές της μετακινήσεις ένα ολοκαίνουργιο, υβριδικό Nissan Qashqai.

Θυμίζουμε πως η Άννα Ντουντουνάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, τον Μάιο του 2021, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, 57,37 δευτερόλεπτα.

Ποιο νέο υβριδικό SUV οδηγεί η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη
Η ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ NISSAN QASHQAI NISSAN NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ

Τον Ιούλιο του 2021 η Άννα αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα γυναικών στους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, όπου κατέλαβε την 9η θέση, διανύοντας την απόσταση των 100 μέτρων σε 57,25 δευτερόλεπτα, θέτοντας και πάλι νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Το Νοέμβριο του 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα και το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Καζάν, με νέα πανελλήνια ρεκόρ 56,35 και 25,09 δευτερόλεπτα, αντίστοιχα.

Ποιο νέο υβριδικό SUV οδηγεί η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη
Η ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ MARKETING ΤΗΣ NISSAN NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, κ. ΘΑΝΟ ΜΠΑΦΑ NISSAN NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ

Η Άννα θα βρίσκεται πλέον πίσω από το τιμόνι ενός Qashqai N-Connecta. Το ιαπωνικό SUV διαθέτει υβριδικό κινητήριο σύνολο ισχύος 158 PS, ενώ έχει διακριθεί και στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, όχι μόνο με τη βαθμολογία των 5 αστεριών αλλά και με τον τίτλο Best in Class (καλύτερο στην κατηγορία του).

Το Nissan Qashqai N-Connecta διαθέτει επίσης το νέας γενιάς αυτόματο κιβώτιο Xtronic CVT, που συνδυάζει καλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και αίσθηση επιτάχυνσης, χάρη σε βελτιώσεις που συμπεριλαμβάνουν ένα νέο σύστημα διπλής αντλίας λαδιού.

Ποιο νέο υβριδικό SUV οδηγεί η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη
ΤΟ ΝΕΟ NISSAN QASHQAI ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 140 ΚΑΙ 158 ΙΠΠΩΝ NISSAN NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ

Η γκάμα της τρίτης γενιάς του Qashqai βασίζεται στη νέα πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C και είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με ήπια υβριδική τεχνολογία, σε δύο εκδόσεις ισχύος: 140 PS και 158 PS αντίστοιχα. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και με το εξηλεκτρισμένο σύστημα κίνησης e-POWER που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό LEAF.

Οι τιμές του νέου Qashqai ξεκινούν από τις 25.490 €. Μάθετε περισσότερα για το ιαπωνικό SUV στο www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html.

TAGS NISSAN QASHQAI NISSAN SUV ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ