CUPRA TRIBE

Ο Τερ Στέγκεν της Barcelona για άλλα τρία χρόνια θα οδηγεί Cupra

Ter Stegen CUPRA
Ter Stegen CUPRA CUPRA

H Cupra επεκτείνοντας τη συνεργασία τους από το 2020, συνεχίζει με brand ambassador τον διεθνή Γερμανό τερματοφύλακα της Barcelona.

H Cupra ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα της FC Barcelona και μέλος της Tribe, Μαρκ Τερ Στέγκεν. Αυτή η επέκταση συνεργασίας έρχεται σε μια σπουδαία στιγμή της μάρκας. Το 2024 είναι ένας σημαντικός χρόνος για τη Cupra, αφού η μάρκα λανσάρει 4 σημαντικά μοντέλα. Ο Γερμανός τερματοφύλακας θα συνεχίσει να είναι διεθνής Cupra ambassador για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ter Stegen CUPRA
CUPRA


Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν ενσαρκώνει το προκλητικό πνεύμα της Cupra ενώ η χαρισματική του προσωπικότητα καθώς επίσης και το φυσικό του ταλέντο τον έχουν οδηγήσει στη θέση του δεύτερου αρχηγού της FC Barcelona. Εκπροσωπεί απόλυτα τις αξίες της Cupra και τη φιλοδοξία της μάρκας να ξεπεράσει τα όρια.

Με μια αξιέπαινη καριέρα ποδοσφαιριστή και ένα μοναδικό στυλ, ο Μαρκ Τερ Στέγκεν είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του club. Ο επαγγελματίας παίχτης, o οποίος γιορτάζει τη 10η season στο club,έχει κερδίσει τουλάχιστον 16 τίτλους με την FC Barcelona. O Μαρκ Τερ Στέγκεν έχει παίξει 38 φορές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, κερδίζοντας το 2017 το Confederations Cup.

H ανανέωση της συνεργασίας του Μαρκ Τερ Στέγκεν ενισχύει το μέλλον της Cupra Tribe. Μία ομάδα πρεσβευτών, όπου ο καθένας είναι δυνατός και μοναδικός στον τομέα του. H μάρκα πρόσφατα καλωσόρισε τον οδηγό αγώνων Λούκα ντι Γκράσι, ενώ μεταξύ των μελών της είναι ο street artist TVBoy, οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Άνταμ Πίτι και Σολ Κραβιότο, καθώς και η δύο φορές βραβευμένη με Χρυσή Μπάλα ποδοσφαιρίστρια, Αλεξία Πιτέλας.

TAGS CUPRA TRIBE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CUPRA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ