ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Νέο Honda HR-V: Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ιαπωνικό SUV

 HYBRID
Honda HR-V e:HEV 2021

Το νέο HR-V της Honda έρχεται με προηγμένη υβριδική τεχνολογία e:HEV, κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, 130 ίππους, κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία αλλά και με premium τεχνολογία με στόχο να ξεχωρίσει στην απαιτητική κατηγορία των SUV.

Η Honda επαναπροσδιορίζει τη θέση και τους στόχους της στην κατηγορία των SUV με το ολοκαίνουριο HR-V e:HEV. Το νέο μοντέλο έρχεται αποκλειστικά με υβριδική τεχνολογία που περιλαμβάνει έναν κινητήρα βενζίνης i-VTEC 1.500 κυβικών και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει σε ισχύ τους 131 ίππους και σε ροπή τα 253 Nm. Το σύστημα της Honda περιλαμβάνει 3 driving modes που επιλέγονται αυτόματα ανάλογα με τις απαιτήσεις. Για βέλτιστη απόδοση, το HR-V εκκινεί με ηλεκτρική λειτουργία περνώντας ομαλά σε υβριδική λειτουργία, όταν ο οδηγός πατά περισσότερο το γκάζι (αυξημένο φορτίο).

Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021

Ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται περισσότερο κατά την οδήγηση σε υψηλότερες, πιο σταθερές ταχύτητες. Οι δυναμικές επιδόσεις ενισχύονται με τη χρήση των σχετικών modes – Sport, Normal και Econ, ενώ το πρόσθετο drive mode B μπορεί να επιλέγεται μέσω του επιλογέα σχέσεων για ισχυρότερη αναγεννητική πέδηση για φόρτιση της μπαταρίας κατά το φρενάρισμα.

Tο νέο HR-V συνεχίζει την παράδοση των προκατόχων του προσφέροντας εξαιρετική ευρυχωρία και πρακτικότητα, χάρη και στα πίσω καθίσματα Magic Seat που διαμορφώνονται ποικιλοτρόπως.

Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021 HONDA HR-V E:HEV 2021

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν η οθόνη 9 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη TFT 7 ιντσών. Σε επίπεδο ασφάλειας, το ιαπωνικό SUV εξοπλίζεται με την ομπρέλα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, Honda SENSING.

Το νέο Honda HR-V e:HEV θα βρίσκεται στην Ελλάδα στα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021 HONDA HR-V E:HEV 2021
TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ HONDA HR-V SUV ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ