BMW

Λίγο πιο "αγωνιστική" για το δρόμο - Νέοι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι για τα "Μ" μοντέλα της BMW

the-all-new-bmw-m2
the-all-new-bmw-m2 BMW GROUP

Τα προϊόντα από το πρόγραμμα BMW M Performance Parts όχι μόνο βελτιώνουν πολλά τρέχοντα μοντέλα BMW αλλά προσδίδουν επιπλέον μια αύρα μηχανοκίνητου αθλητισμού στα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τεχνολογίας που μεταφέρεται απευθείας από τις πίστες στο δρόμο είναι οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι, οι οποίοι διατίθενται για επιλεγμένα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα καθιστούν αυτούς τους ελαφριούς σφυρήλατους τροχούς το απόλυτο highlight στη γκάμα των BMW M Performance Parts.

the-all-new-bmw-m2
the-all-new-bmw-m2 BMW GROUP


Με βελτιστοποιημένο βάρος, σπορ σχεδιασμό και τεχνολογία προσαρμοσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι συνδέονται απευθείας με το ρουλεμάν τονίζοντας τον υψηλών επιδόσεων χαρακτήρα των οχημάτων που εξοπλίζουν. Επί του παρόντος, οι τροχοί BMW M Performance με κεντρικό μπουλόνι προσφέρονται στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW.

the-all-new-bmw-m2
the-all-new-bmw-m2 BMW GROUP


Τα μοντέλα για τα οποία οι τροχοί αυτοί είναι διαθέσιμοι, είναι η BMW M2, καθώς και για όλες τις εκδόσεις των BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio. Οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι αναπτύχθηκαν για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς επιτρέπουν τις πολύ γρήγορες αλλαγές τους και, κατά συνέπεια, σύντομα pit stop.

the-all-new-bmw-m2
the-all-new-bmw-m2 BMW GROUP


Αντί των συνηθισμένων πέντε μπουλονιών, κάθε τροχός συνδέεται με την πλήμνη του με ένα μόνο κεντρικό μπουλόνι. Η εξαιρετικά σταθερή σύνδεση εξασφαλίζεται κατά την τοποθέτηση τους με την εφαρμογή ροπής που φτάνει τα 930 Nm. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο προδίδει ξεκάθαρα το αγωνιστικό DNA κατά την αλλαγή των τροχών αλλά και βελτιστοποιεί την εμφάνιση μέσω του σχεδιασμού στην πλήμνη.

TAGS BMW BMW M GMBH
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ