VIRAL

Κάποιος κατέστρεψε νοικιασμένο Tesla σε άλμα και η αστυνομία τον αναζητά με αμοιβή 1.000 δολάρια

Κάποιος κατέστρεψε νοικιασμένο Tesla σε άλμα και η αστυνομία τον αναζητά με αμοιβή 1.000 δολάρια

Το περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες και καταγράφηκε σε viral βίντεο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, υπήρξαν όμως πολλές υλικές ζημιές.

Παρά τα τρομακτικά πλάνα που καταγράφηκαν σε κάμερες και κινητά, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το τρελό εγχείρημα άγνωστου οδηγού που επιχείρησε ένα εντυπωσιακό άλμα με νοικιασμένο Tesla Model S.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Λος Άντζελες, καταγράφηκε σε video και κυκλοφόρησε ευρέως στα social media. Και μαντέψτε τι έγινε στη συνέχεια: οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο και τώρα ψάχνουν τον οδηγό, δίνοντας μάλιστα αμοιβή 1.000 δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Μετά την εκτόξευσή του, το Tesla χτύπησε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μερικούς κάδους απορριμμάτων. Το εγχείρημα εκτελέστηκε μπροστά σε ένα πλήθος που συγκεντρώθηκε μετά από μια συνάντηση Tesla που έγινε νωρίτερα το βράδυ, σύμφωνα με τον YouTuber Alex Choi που δημοσίευσε ένα βίντεο με το άλμα.

Ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες, δείχνει επίσης πολλές γωνίες του άλματος και της επακόλουθης πρόσκρουσης, από πλάνα που τραβήχτηκαν από άλλους περαστικούς που βρίσκονταν στο σημείο τη στιγμή του συμβάντος.

Η τρέλα των viral video στα SoMe, φαίνεται πως εξαπλώνεται επικίνδυνα… Θυμίζουμε βέβαια τον Ρώσο Vlogger που ανατίναξε μια BMW M5 Competition, απλά για να γίνει viral.

TAGS VIRAL TESLA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ