VIRAL

Ρώσος Vlogger ανατίναξε μια άψογη BMW M5 Competition, απλά για να γίνει viral

Ρώσος Vlogger ανατίναξε μια άψογη BMW M5 Competition, απλά για να γίνει viral
Ο Ρώσος vlogger LITVIN ανατινάζει μια BMW M5 COMPETITION

Το να κυνηγάς τα video views ανατινάζοντας αυτοκίνητα όπως η συγκεκριμένη Μ5 δεν απαιτεί μόνο να έχεις πολλά χρήματα, αλλά και αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος vlogger “LITVIN” γίνεται πρώτη είδηση επειδή κατέστρεψε ένα ακριβό αυτοκίνητο. Πριν τη συγκεκριμένη, άψογη BMW M5 Competition έχει ανατινάξει επίσης μια Mercedes-AMG GT 63 S, ενώ έχει περάσει μέσα από τη τζαμαρία αντιπροσωπείας Porsche με μια Taycan.

Η αρχή έγινε με την AMG, τον Οκτώβριο του 2020, ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε τοπική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz που φέρεται να αρνήθηκε να επισκευάσει το αυτοκίνητο. Εκείνο το βίντεο έχει πλέον ξεπεράσει τις 28 εκατομμύρια προβολές.

Το επόμενο βίντεο με την Porsche δεν ήταν το ίδιο δημοφιλές, και πάλι όμως έχει πάνω από 7 εκατομμύρια views.

Σειρά είχε η BMW M5 Competition την οποία ο vlogger αποφάσισε - λέει - να καταστρέψει ως ένδειξη σεβασμού σε έναν φίλο του που σκοτώθηκε στη Μόσχα πέρυσι ενώ οδηγούσε μια BMW M4 Competition.

Επιτρέψτε μας να πιστεύουμε πως ο στόχος είναι απλώς ένα ακόμη viral video. Το οποίο είναι και… παραμύθι. Στο βίντεο, ο LITVIN φαίνεται να οδηγεί το αυτοκίνητο μέσα στο χιόνι και να το παρκάρει σε ένα χωράφι. Το περιλούζει με βενζίνη και μετά αρχίζει να εκτοξεύει φλεγόμενα βέλη προς το μέρος του.

Όταν καταφέρνει να πετύχει την BMW, εκείνη εκρήγνυται, προφανώς επειδή είναι φορτωμένη με εκρηκτικά. Λίγο έλειψε μάλιστα τα συντρίμμια να χτυπήσουν τον vlogger αλλά και την ομάδα που κατέγραφε το εγχείρημα.

Όπως και να έχει, ο στόχος του LITVIN επετεύχθη, αφού σε τρεις μόλις μέρες το βίντεο έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές. Δείτε στο 5.25'' το σημείο του βίντεο όπου το αυτοκίνητο ανατινάσσεται.

ΠΗΓΗ: CARSCOOPS

TAGS VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ BMW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ