ΑΓΟΡΑ

Ήρθαν οι καλύτερες μέρες για να αποκτήσει κανείς το νέο του Skoda - Προσφορές για τα SUV της μάρκας και όχι μόνο

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq SKODA

Κατά τη διάρκεια των “Skoda Days” όπως είναι η ονομασία της ενέργειας που πραγματοποιείται από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα, μοναδικά προνόμια και ειδικές τιμές περιμένουν τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση ενός νέου SUV.

Έχοντας μία πλούσια και ιδιαίτερα αξιόλογη γκάμα -SUV και όχι μόνο- μοντέλων, με κορυφαίες προτάσεις και καινοτόμες τεχνολογικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες, η Skoda δίνει την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό της χώρας να κάνει άμεσα δικό του ένα από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά της με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Skoda Scala
Skoda Scala SKODA


«Skoda Days» ονομάζεται η ενέργεια κατά την οποία ισχύουν πολύ ελκυστικές τιμές και προνόμια που καθιστούν την απόκτηση ενός Skoda πιο εύκολη και πιο συμφέρουσα από ποτέ. Ενδεικτικά, κάποια από τα ειδικά προνόμια που ισχύουν κατά την διάρκεια των « Skoda Days»:

• To Skoda Kamiq με όφελος 1.000€ & επιτόκιο 3,9%

• To πολυτάλαντο Skoda Scala με όφελος 1.000€ & επιτόκιο 3,9%

• To δυναμικό Skoda Κaroq με όφελος 1.500€

• Το φινετσάτο Skoda Octavia hybrid με όφελος 1.500€

Τώρα μπορούν όλοι να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα της μάρκας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά προνόμια που θα ισχύουν στις «Skoda Days» κάνοντας μία επίσκεψη σε μία από τις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα. Γιατί τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία να αγοράσει κάποιος ένα Skoda, στην καλύτερη τιμή και με μοναδικά προνόμια.

Skoda_Kodiaq
Skoda_Kodiaq SKODA


Τα προνόμια ισχύουν έως τέλος Απριλίου, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Skoda. Για τους πελάτες λιανικής, προσφέρονται επιπλέον, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

TAGS ΑΓΟΡΑ SKODA SKODA KAMIQ SKODA KAROQ SKODA SCALA SKODA OCTAVIA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ