ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

instastart: Το πρώτο σου βήμα πριν πάρεις όχημα με leasing

instastart: Το πρώτο σου βήμα πριν πάρεις όχημα με leasing
INSTASTART BY INSTACAR

Χρειάζεσαι καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο άμεσα; Δεν θέλεις να δώσεις προκαταβολή, ούτε και να πάρεις τραπεζικό δάνειο όπως στο παραδοσιακό leasing; Στο instacar δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά - χάρη στο instastart.

Το instastart του instacar είναι μία υπηρεσία συνδρομητικής χρήσης με το μήνα οποιουδήποτε αυτοκινήτου επιθυμείς. Και κάνει την απόκτησή του όσο πιο απλή γίνεται, χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών! Το instastart δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ελάχιστα βασικά δικαιολογητικά, έναν απλό και τυπικό έλεγχο των οικονομικών σου στοιχείων, την εγγραφή σου στην υπηρεσία του instacar (270€ + ΦΠΑ), καθώς και μια μηνιαία συνδρομή ανάλογη της αξίας του οχήματος για το οποίο ενδιαφέρεσαι.

Το instastart μπορεί μάλιστα να σου επιστραφεί:

  • με τη μορφή έκπτωσης σε περίπτωση αγοράς του οχήματος ή
  • με τη μορφή μηνιαίου μισθώματος, εφόσον συμπληρωθούν 18 μήνες συνδρομής, ως 19ο μίσθωμα.

Έχεις πάντα το δικαίωμα αλλαγής του οχήματος με ένα άλλο, χωρίς να πληρώσεις ξανά instastart. Μπορείς όποτε θέλεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα από αυτοκίνητα κάθε είδους, μεγέθους, κόστους και καυσίμου.

Για παράδειγμα: έστω ότι το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει είναι ένα Citroen C3. To instastart σου θα είναι 270 € για την εγγραφή συν 285 € που αντιστοιχούν σε μια μηνιαία συνδρομή. Αυτό ήταν! Το αυτοκίνητο είναι δικό σου, για όσο χρόνο θέλεις. Και αν το αποφασίσεις, έχεις τη δυνατότητα να το αλλάξεις με κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

instastart: Το πρώτο σου βήμα πριν πάρεις όχημα με leasing
INSTASTART BY INSTACAR

Είσαι δηλαδή ελεύθερος ανά πάσα στιγμή και χωρίς την παραμικρή συνέπεια, είτε να αλλάξεις το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείς, είτε ακόμα και να προχωρήσεις στην αγορά του. Η ελάχιστη διάρκεια της μίσθωσης είναι μόλις ένας μήνας, που σημαίνει ότι μπορείς να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε φορά που αλλάζουν οι ανάγκες σου.

Με το instastart, λοιπόν, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο αυτά τα δύο στάδια - την εγγραφή στην υπηρεσία και το μηναίο μίσθωμα. Και παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει μέσα σε μόλις 2 έως το πολύ 10 μέρες, χωρίς να ανησυχείς για τίποτα άλλο: το instacar αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα:

  • τα τέλη κυκλοφορίας,
  • την πληρωμή της μεικτής ασφάλειας,
  • την αλλαγή ελαστικών,
  • τη συντήρηση του οχήματος και
  • την παροχή 24ωρης οδικής βοήθειας.

Πρόκειται για το Νο1 ευέλικτο leasing με μηνιαία συνδρομή, με την υπογραφή του instacar – της top rated εταιρείας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα (με 4,8 αστέρια στις Google Reviews), που πρώτη έφερε ήδη από το 2019 το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα.

Ποιος επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας - ακόμα και με ατομική επιχείρηση - ή ιδιώτης, δεν θα ήθελε τέτοια ελευθερία και ευελιξία; Εύκολα, γρήγορα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο για όσους μήνες θέλεις, χωρίς κλειστά συμβόλαια και κρυφές χρεώσεις.

instastart: Το πρώτο σου βήμα πριν πάρεις όχημα με leasing
INSTASTART BY INSTACAR

Το rent-a-car είναι ακριβό για μακροχρόνια χρήση, ενώ το leasing περίπλοκο, χρονοβόρο και δεσμευτικό για περιόδους συνήθως 36 ή 48 μηνών. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει για το ευέλικτο leasing του instacar. Που κάνει απολύτως εφικτή και προσιτή την απόκτηση και χρήση ενός αυτοκινήτου χωρίς τη μεσολάβηση της τράπεζας, και με αναρίθμητες επιλογές που ξεκινούν από μόλις 188 € το μήνα.

instastart σε 4 απλά βήματα:

  1. Μέσω του instacar.gr διαλέγεις ένα από τα ετοιμοπαράδοτα κι άμεσα διαθέσιμα instacars. Είναι όλα καινούργια ή σαν καινούργια, και μόνο από ελληνικές αντιπροσωπείες.
  2. Παίρνεις προσφορά online, είτε συμπληρώνοντας μια φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσει μαζί σου ένα μέλος του #instateam είτε καλώντας απευθείας στο 2106107283 .
  3. Καταθέτονας τα ελάχιστα και βασικά δικαιολογητικά, παραλαμβάνεις εύκολα το νέο σου αυτοκίνητο, μέσα σε 2-10 μέρες, πλήρες με μεικτή ασφάλεια και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας. Το μόνο σου έξοδο όλον τον καιρό που θα το έχεις, θα είναι η βενζίνη του.
  4. Επιστρέφεις το αυτοκίνητο όποια στιγμή το θελήσεις. Είτε για να γυρίσεις στο ιδιωτικό σου όχημα, είτε για να το αλλάξεις με κάποιο άλλο από τις δεκάδες επιλογές του instacar. Φυσικά, μπορείς και να το αγοράσεις: η δυνατότητα αυτή παρέχεται αυτόματα με κάθε νέο συμβόλαιο του instacar, σε τιμή προνομιακή και ενδεικτική των ανταγωνιστικών τιμών της αγοράς, και φυσικά συνυπολογίζοντας μέρος των μισθωμάτων του που έχεις ήδη καταβάλλει.

Κανένα συμβόλαιο δεν σε δεσμεύει για τίποτα από όλα αυτά - το μόνο που χρειάζεται είναι να ειδοποιήσεις το instacar έναν μήνα νωρίτερα. Αντιθέτως, αξιοποιώντας τις παροχές αυτές μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου αυτοκίνητο με leasing χωρίς προκαταβολή, χάρη στο ευεργετικά βολικό instastart, και με μηνιαίες δόσεις χωρίς τη μεσολάβηση οποιασδήποτε τράπεζας. Ή να το αλλάζεις, καθώς αλλάζουν οι ανάγκες της ζωής σου!

instastart: Το πρώτο σου βήμα πριν πάρεις όχημα με leasing
INSTASTART BY INSTACAR

Ακόμη κι αν διστάζεις να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο όχημα, το instacar θα σε απαλλάξει από αυτόν τον φόβο καθώς εγγυάται ότι το instacar που θα επιλέξεις θα είναι σαν καινούργιο και θα σου προσφέρει όλες τις παροχές του leasing: την κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς ή βλάβης, το τακτικό Service, τα τέλη κυκλοφορίας και τη μικτή ασφάλεια. Ένα μεταχειρισμένο σαν καινούριο, και χωρίς κανένα ρίσκο!

Ποτέ άλλοτε η απόκτηση ενός αυτοκινήτου δεν ήταν τόσο εύκολη, γρήγορη, απαλλαγμένη από κάθε δέσμευση και συμφέρουσα. Οι μαγικές λέξεις είναι η συνδρομή και το instastart. Με οφέλη που λύνουν τα χέρια στους ιδιώτες χάρη στην κάλυψη κάθε είδους εξόδου και την ευχέρεια της ανά πάσα στιγμή αντικατάστασης του αυτοκινήτου, και μαζί -για τις επιχειρήσεις- με ευεργετικές φοροαπαλλαγές χάρη στη δήλωση του αυτοκινήτου στα εταιρικά έξοδα.

Κι όλα αυτά με την εμπειρία, την αξιοπιστία και την κορυφαία εξυπηρέτηση που εγγυάται το instacar, η πρωτοπόρος και Νο1 εταιρεία ευέλικτου leasing στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ