PORSCHE

Η πιο δυνατή Porsche Cayenne όλων των εποχών

Most Powerful Cayenne Ever
Most Powerful Cayenne Ever PORSCHE

Η Porsche παρουσιάζει την πιο δυνατή εκδοχή του μεγάλου SUV της, την Cayenne Turbo E-Hybrid που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις αλλά και ευχρηστία σε ένα μοναδικό πακέτο.

Με απόδοση 740 ίππους, η νέα Cayenne Turbo E-Hybrid Coupe εστιάζει ακόμη περισσότερο στη δυναμική οδήγησης και σε μια ιδιαίτερα sport εμφάνιση, που ταιριάζει ιδιαίτερα στο εταιρικό προφίλ της Porsche. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της νέας Cayenne στις αρχές του 2023, η Porsche ολοκληρώνει την ανανέωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου μεγάλου SUV της, με την κορυφαία σε απόδοση εκδοσή του.

Most Powerful Cayenne Ever
Most Powerful Cayenne Ever PORSCHE


Όπως και πριν, η πιο δυνατή Cayenne είναι plug-in υβριδική. Η Porsche έχει αναβαθμίσει την τεχνολογία στομοντέλο που διαδέχεται την Cayenne Turbo S E-Hybrid, με διάφορους τρόπους, επιτυγχάνοντας σημαντικά κέρδη στην ηλεκτρική αυτονομία αλλά και στη συνολική απόδοση. Τόσο η καθημερινή χρηστικότητα όσο και οι δυναμικές επιδόσεις, εμφανίζονται σημαντικά βελτιωμένες.

Ένας ηλεκτροκινητήρας με ισχύ 180 ίππων συμπληρώνει τον εκτενώς επανασχεδιασμένο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων twin-turbo απόδοσης 600 ίππων. Συνδυαστικά, οι δύο μονάδες ισχύος αποδίδουν 740 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής είναι τα 950 Nm. Οι επιδόσεις της Cayenne Turbo E-Hybrid δικαιολογούν με το παραπάνω τον χαρακτηρισμό της ως “κορυφαία”.

Most Powerful Cayenne Ever
Most Powerful Cayenne Ever PORSCHE


Η νέα Cayenne Turbo E-Hybrid, επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι σύμφωνα με το εργοστάσιο, 295 χλμ./ώρα. Σε σύγκριση με το προκάτοχο μοντέλο, η νέα Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία και μικρότερους χρόνους φόρτισης.

Most Powerful Cayenne Ever
Most Powerful Cayenne Ever PORSCHE


Με αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας στις 25,9 kWh, η συστοιχία υψηλής τάσης που είναι εγκατεστημένη κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, επιτρέπει ηλεκτρική αυτονομία έως και 82 χιλιομέτρων. Ο νέος ενσωματωμένος φορτιστής 11 kW μειώνει το χρόνο φόρτισης με χρήση του αντίστοιχου wallbox, ενώ σε ταχυφορτιστή, η πλήρωση της μπαταρίας είναι υπόθεση που διαρκεί λιγότερο από 2,5 ώρες.

TAGS PORSCHE CAYENNE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ