ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η Peugeot Gallo στο επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Peugeot Gallo Acropolis 2023
Peugeot Gallo Acropolis 2023 PEUGEOT HELLAS

Από την επετειακή φετινή διοργάνωση του EKO Rally Acropolis δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Peugeot Gallo, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Με το ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4 που έχει αριθμό εκκίνησης στις πόρτες το 75 και με πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη- Βαγγέλη Ακράτο, η Peugeot Gallo θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το παρόν στο “Ράλι των Θεών”. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, μια από τις εμβληματικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας.

Peugeot Gallo Acropolis 2023
Peugeot Gallo Acropolis 2023 PEUGEOT HELLAS


Έχοντας πλέον επιστρέψει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) από το 2021, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του. Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, ο Εθνικός μας αγώνας επιστρέφει και η παρουσία των πληρωμάτων από τη χώρα μας στον 10ο γύρο του φετινού WRC είναι και φέτος εντυπωσιακή.

Από αυτό το σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Peugeot Gallo, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά με πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη- Βαγγέλη Ακράτο. Στόχος του έμπειρου πληρώματος, είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4.

Peugeot Gallo Acropolis 2023
Peugeot Gallo Acropolis 2023 PEUGEOT HELLAS


Το Peugeot 208 Rally4, έχει τρικύλινδρο κινητήρα 1,2 λίτρων turbo, με απόδοση που φτάνει τους 212 ίππους στις 5.450 σ.α.λ. και μέγιστη τιμή ροπής τα 290 Nm στις 3.000 σ.α.λ. Η ισχύς αυτή καταλήγει στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων με 5 σχέσεις της Sadev, ενώ τη μεγάλη διαφορά στην αποτελεσματικότητα του αυτοκινήτου, κάνει η ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Το Ελληνικό πλήρωμα Λευκαδίτη– Ακράτου θα αγωνιστεί έχοντας την υποστήριξη, ως μεγάλης χορηγού, της εταιρείας SKAG Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ. Παράλληλα, την συμμετοχή της ομάδας στηρίζουν με την χορηγία τους οι εταιρείες LANDMACON Α.Ε και Lotos Oil Αφοι Ν. Αθηναίου, ενώ ως υποστηρικτές συνδράμουν οι STEFANAKIS parts, ADDITION και T-UNISALE.

Peugeot Gallo Acropolis 2023
Peugeot Gallo Acropolis 2023 PEUGEOT HELLAS


Έχοντας ως επίκεντρο και φέτος την πόλη της Λαμίας, η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 θα δοθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «EKO Super Special Stage», στην Πλατεία Νερού. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στη Λαμία, έπειτα από 308 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

TAGS ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ RALLY ACROPOLIS 2022 PEUGEOT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ