ALFA ROMEO TONALE

Η νέα Alfa Romeo Tonale από 287 ευρώ το μήνα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η νέα Alfa Romeo Tonale από 287 ευρώ το μήνα μέχρι το τέλος της χρονιάς
Alfa Romeo Tonale STELLANTIS

Το νέο SUV της Alfa Romeo είναι διαθέσιμο με μηνιαία δόση από 287 ευρώ το μήνα, μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Drive Now.

Το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Alfa Romeo και ταυτόχρονα το πρώτο C-SUV στη γκάμα της, η Tonale, διακρίνεται για την δυναμική της εμφάνιση και τον σπορ οδηγικό της χαρακτήρα χωρίς να αφήνει σε δεύτερη μοίρα τους τομείς της ποιότητας, της πρακτικότητας και της άνεσης.

Επιπλέον, χάρη στην υβριδική του τεχνολογία, το Ιταλικό SUV έχει χαμηλά τέλη κυκλοφορίας και μπορεί να κινείται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο, καθημερινά.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη με ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης που εξασφαλίζει δόση από 287 ευρώ το μήνα. Το Drive Now, μέσω της FCA Bank, παράλληλα με τη χαμηλή δόση, προσφέρει και τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο, ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Drive Now για την Tonale συνδυάζεται με δύο ακόμη σημαντικές παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα το μοντέλο καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 km, ενώ για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Drive Now, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Μάρκας ανά την Ελλάδα.

Δείτε τη Video Δοκιμή της Alfa Romeo Tonale:

TAGS ALFA ROMEO TONALE ALFA ROMEO SUV ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ