PEUGEOT

Η ασυναγώνιστη τιμή του Peugeot 208

PEUGEOT_208FR
PEUGEOT_208FR PEUGEOT

Το Peugeot 208 είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της αγοράς που βρίσκεται σταθερά μέσα στα διακριθέντα κάθε τριμήνου πωλήσεων και αυτή την περίοδο εμφανίζεται ιδιαίτερα ελκυστικό με βάση την τιμολογιακή πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Η φρέσκια εικόνα του Peugeot 208 που το κρατάει στην πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, έρχεται να συμπληρώσει την πολύ καλή εικόνα του Γαλλικού μοντέλου σε όλους τους τομείς που αξιολογείται ένα αυτοκίνητο. Οι επιλογές στα κινητήρια σύνολα και τα επίπεδα του εξοπλισμού που από τη βασική κιόλας έκδοση, καθιστούν το 208 ένα πλήρες πακέτο, έρχονται ως “συμπλήρωμα” στην πολύ εύστοχη τιμολογιακή τοποθέτηση.

PEUGEOT_208FR
PEUGEOT_208FR PEUGEOT


Η σύγχρονη σχεδίαση μέσα και έξω, έρχεται να συνδυαστεί με σύγχρονα μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel, εκτός της αδιαμφισβήτητα πετυχημένης αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης και να αποτελέσει μια από τις καλύτερες προτάσεις για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.

PEUGEOT_208FR3
PEUGEOT_208FR3 PEUGEOT


Συγκεκριμένα, η πολύ ικανή βασική έκδοση (Like) του μοντέλου με τον 1.200άρη κινητήρα και τους 75 ίππους, είναι από τις λίγες περιπτώσεις στην ελληνική αγορά με τιμή αγοράς κάτω από 19 χιλιάδες ευρώ, ενώ η αμέσως δυνατότερη, με την turbo εκδοχή του κινητήρα και τους 100 ίππους απόδοσης, είναι αυτή την περίοδο διαθέσιμη στης εξαιρετική τιμή των 19.700 ευρώ (Active Plus).

PEUGEOT_208FR4
PEUGEOT_208FR4 PEUGEOT


Εξαιρετική είναι η τιμή και για την έκδοση Active Plus του Peugeot 208, με το υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ΕΑΤ8. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο εκδόσεις που αναφέρονται εδώ, είναι απαλλαγμένες από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας και αυτό παίζει το ρόλο του στην επιτυχία και την απήχηση που έχει το μοντέλο στο αγοραστικό κοινό.

TAGS PEUGEOT PEUGEOT 208 ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ