SKODA

H Skoda σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις καινούργιο SUV με τιμή μεταχειρισμένου

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq SKODA

Ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο SUV με τιμή που θα μπορούσε να αφορά σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε υποψήφιο αγοραστή αυτή την περίοδο και όπως φαίνεται, η Skoda με το Kamiq, δίνει πρόσβαση στο όνειρο αυτό.

Το compact SUV της Skoda διατίθεται στην έκδοση 1.0 TSI 95 PS Ambition με μηχανικό κιβώτιο και εγγύηση 4 ετών, στην έκδοση εξοπλισμού Ambition που είναι ιδιαίτερα πλήρης σε ότι έχει να κάνει με στοιχεία άνεσης αλλά και ασφάλειας. Ως ένας κορυφαίος συνδυασμός μοντέρνου στυλ και υπερσύγχρονων τεχνολογιών, το Skoda Kamiq είναι αυτή την περίοδο ένα SUV που αξίζει και με το παραπάνω να είναι στη short list των υποψήφιων αγοραστών.

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq SKODA


Ειδικά από τη στιγμή που η τιμή στην οποία προσφέρεται αυτή την περίοδο, είναι τόσο ελκυστική το θα του δώσει προτεραιότητα έναντι πολλών μεταχειρισμένων προτάσεων. Στα 19.990 ευρώ που είναι διαθέσιμο, το Skoda Kamiq, ρίχνει το γάντι στον ανταγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς ενδιαφερόμενους να “στρέψουν” την προσοχή τους από την αγορά των μεταχειρισμένων.

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq SKODA

Η έκδοση Ambition με τον χιλιάρη TSI κινητήρα που αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι αυτή την περίοδο η πιο hot πρόταση στην κατηγορία των compact SUV. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ινστών, οι ράγες οροφής, οι προβολείς LED, το δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών και το Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας.

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq SKODA


Επίσης, μεταξύ άλλων, το Kamiq προσφέρει ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, Easy Start σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αυτόματος κλιματισμός 2-ζωνών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, Hill Hold Control (Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα), Bolero ηχοσύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών HD (με Bluetooth & DAB) καθώς και Care Connect- Υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Skoda Kamiq
Skoda Kamiq SKODA

Στην υπηρεσία της ασφάλειας οδηγού και επιβατών, το Skoda Kamiq θέτει τους 6 αερόσακους, ενώ για την υποβοήθηση του οδηγού, υπάρχει το μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου (Front Assist), το συστημα διατήρησης λωρίδας (Lane Assist), καθώς και το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-collision brake). Για περισσότερες πληροφορίες και τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης έκδοσης μπορείτε να απευθυνθείτε στα πλησιέστερα επίσημα σημεία Škoda ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.skoda.gr.

TAGS SKODA SKODA KAMIQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ