DS 7

Για την DS Automobiles το ταξίδι είναι μια μορφή τέχνης

Art of Travel - A French reinvention
Art of Travel - A French reinvention MEDIA DS

Η DS Automobiles παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη γαλλική τέχνη του ταξιδιού, το οποίο είναι αφιερωμένο στην απόλαυση της ζωής σε διάφορες μορφές εξυμνώντας την γαλλική προσέγγιση κατά τη διάρκεια ενός premium ταξιδιού, αφιερωμένου στις αισθήσεις μέσω του νέου DS 7.

Καθώς οι χώρες άνοιξαν εκ νέου τα σύνορά τους μετά την πανδημία, προέκυψε το ερώτημα του ταξιδιού, της μορφής του, των απολαύσεων που προσφέρει και της εξέλιξής του. Συγκριμένα, ο κοσμογυρισμένος δημοσιογράφος Σίμους Κίρνεη, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με την έννοια του πολυτελούς ταξιδιού και της εξατομίκευσης που το διαμορφώνουν.

Art of Travel - A French reinvention
Art of Travel - A French reinvention MEDIA DS


Σε ένα ντοκιμαντέρ 46 λεπτών, που είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν στο κανάλι της DS στο YouTube, παραδίδει όσα διαπίστωσε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών που πραγματοποίησε. Περιγράφοντας ποια θα είναι η μελλοντική εμπειρία για τους ταξιδιώτες που αναζητούν την πολυτέλεια, ο Σίμους Κίρνεη περιπλανιέται απολαμβάνοντας μέρη και στιγμές μέσα στο νέο DS 7, σε ένα αερόστατο και στο Orient Express.

Δημοσιογράφος με ελεύθερο πνεύμα, ιρλανδικής και νεοζηλανδικής υπηκοότητας, ο Σίμους Κίρνεη έχει περάσει τα τελευταία τριάντα χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Για την «Τέχνη του Ταξιδιού – Η Γαλλική Επανεφεύρεση», (Art of Travel - A French reinvention), αφιέρωσε χρόνο για να βρει μέρη που δεν μοιάζουν με κανένα άλλο, με καθένα από αυτά να διαθέτει εξαιρετικές ιστορίες από διαφορετικές περιοχές.

Οδηγώντας το νέο DS 7, βυθίστηκε στη γαλλική τέχνη του ταξιδιού κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του. Το ταξίδι του διανθίζεται από σχόλια της Μπεατρίς Φουσέ, διευθύνουσας συμβούλου της DS Automobiles και του σχεδιαστή Ράμι Φίσερ που περιγράφουν την εξέλιξη του ταξιδιού και την εμπειρία της τοπικής αυθεντικότητας στην τέχνη του να παίρνεις το χρόνο σου.

Art of Travel - A French reinvention
Art of Travel - A French reinvention MEDIA DS


Το ντοκιμαντέρ ενσωματώνει την αντίληψη της DS Automobiles για το γαλλικό «Art de Vivre» και απεικονίζει το όραμα της μάρκας για την επανεφεύρεση του ταξιδιού στο μέλλον. Ένα ταξίδι υψηλών προδιαγραφών, όπου το αυτοκίνητο, ηλεκτροκίνητο, θα συνεχίσει να έχει τη θέση του σε ένα οικοσύστημα που θα έχει εξελιχθεί σε πιο τεχνολογικό, πιο βιώσιμο, πιο εξατομικευμένο και πιο αυθεντικό.

TAGS DS 7 DS AUTOMOBILES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ