MCLAREN

Ένα εξωπραγματικό supercar 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον πρόεδρο της Ίντερ

McLaren
McLaren Speedtail

Ο Στίβεν Ζανγκ εθεάθη με μια από τις μόλις 106 Speedtail που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγή της McLaren.

Με μια σπάνια McLaren 2 εκατομμυρίων ευρώ “συνέλαβε” ο φακός τον πρόεδρο της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, στο Μιλάνο. Το πάθος του Ζανγκ για τα supercars είναι γνωστό, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το ότι εθεάθη στο τιμόνι μιας McLaren Speedtail!

H Speedtail αντλεί έμπνευση από την θρυλική McLaren F1 της δεκαετίας του ‘90 και θα παραχθεί σε μόλις 106 αντίτυπα – τα οποία έχουν όλα πουληθεί ήδη!

Το υβριδικό supercar περιορισμένης παραγωγής έχει μονοκόκ σασί από ανθρακονήματα, με τα τρία καθίσματα να είναι ενσωματωμένα σε αυτό. Ο οδηγός κάθεται στο κέντρο, έχοντας πίσω του και εκατέρωθεν άλλες δύο θέσεις.

McLaren
McLaren Speedtail


Την κίνηση δίνει ένας 4λιτρος biturbo κινητήρας που συνδυάζεται με υβριδικό σύστημα. Η συνολική απόδοση φτάνει τους 1.050 ίππους, ικανή να δώσει εκρηκτικές επιδόσεις στο βρετανικό supercar: 0-100 km/h σε 3’’, 0-200 km/h σε 6,6’’ και από 0-300 km/h σε 12,8’’, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 403 km/h!

Στη συλλογή του 30χρονου Κινέζου επιχειρηματία υπάρχει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα Pagani Huayra, στα χρώματα της Ίντερ.

ΠΗΓΗ: CORRIERE DELLA SERA

McLaren
McLaren Speedtail


TAGS MCLAREN ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ