ΑΓΟΡΑ

Εγκαίνια για το Porsche Center Αthens με ντεμπούτο της νέας Taycan

Porsche Taycan
Porsche Taycan PORSCHE

Το νέο Destination Porsche ήρθε να επαναπροσδιορίσει τη θέση της Porsche στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και να προσφέρει έναν χώρο που όλοι οι ονειροπόλοι της Porsche θα μπορούν να ονομάζουν “σπίτι” τους.

Μετά από περισσότερο από 70 χρόνια ιστορίας που έχουν κάνει την Porsche ένα από τα εμβληματικότερα brands του κόσμου, περισσότεροι από 200 καλεσμένοι έζησαν μια βραδιά αφιερωμένη σε όσους μένουν άγρυπνοι από τη δύναμη των ονείρων τους, που δε φοβούνται να κυνηγήσουν κάτι μεγαλύτερο από τους ίδιους και τολμούν να φανταστούν όσα οι γύρω τους θεωρούν αδύνατα.

Porsche Center Αthens
Porsche Center Αthens PORSCHE


Η Porsche, ηγετική μάρκα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, γιόρτασε τα λαμπερά εγκαίνια του Porsche Center Αthens, προσθέτοντας άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που από το 2011 κρατάει το τιμόνι της θρυλικής μάρκας στην Ελλάδα και την οδηγεί σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία.

Porsche Center Αthens
Porsche Center Αthens PORSCHE

Στόχος του νέου Porsche Center Athens είναι ουσιαστικά η δημιουργία ενός χώρου όπου τα όνειρα θα παίρνουν ζωή, φέροντας την Porsche ένα βήμα πιο κοντά στο σύγχρονο luxury που εκπροσωπεί. Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, “Driven by Dreams”, το ανανεωμένο Porsche Center Athens θα αποτελέσει το νέο “Home for Dreamers”, ένα μέρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του.

Porsche Center Αthens
Porsche Center Αthens PORSCHE


Τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου Porsche Center Athens στάθηκαν η τέλεια αφορμή για την πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της νέας ηλεκτρικής Porsche Taycan –πιο ισχυρή, πιο γρήγορη, με αυξημένη αυτονομία και πιο σταθερή φόρτιση. Η νέα Taycan αποτελεί μόνο την αρχή για το επόμενο κεφάλαιο της Porsche, η οποία έχει ως στόχο το 80% των νέων μοντέλων που θα παραδώσει ως το 2030 να είναι ηλεκτρικά.

Porsche Center Αthens
Porsche Center Αthens PORSCHE


Στη λαμπερή εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρόν, περνώντας από το Porsche Red Carpet, σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδας, όπως επίσης και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης. Ακόμη, παρευρέθηκαν διακεκριμένοι celebrities, συνεργάτες του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και εκλεκτοί πελάτες της εταιρείας, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερη λάμψη και κύρος σε μια εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε ο ενθουσιασμός, καινοτομία και φυσικά τα όνειρα.

TAGS ΑΓΟΡΑ PORSCHE PORSCHE TAYCAN ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ