ΑΓΟΡΑ

Εγγύηση τιμής από την Peugeot: Αν παραγγείλεις καινούριο αυτοκίνητο, η τιμή δεν θα αλλάξει μέχρι να το παραλάβεις

PEUGEOT
PEUGEOT 208, 2008, 3008

Με το χρόνο παράδοσης στα καινούρια αυτοκίνητα να φτάνει ή ακόμη και να ξεπερνά τους 8 μήνες, η τελική τιμή στις περισσότερες εταιρίες διαμορφώνεται όταν έρθει το αυτοκίνητο και όχι κατά την παραγγελία. Αυτό δεν ισχύει στην Peugeot.

Η Peugeot προσφέρει σε όλους τους πελάτες της "εγγύηση τιμής"! Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία, αντιλαμβανόμενη την ανασφάλεια που έχει προκληθεί από την ευρύτερη αστάθεια της αγοράς, προλαμβάνει τις εξελίξεις και εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία ενός καινούριου αυτοκινήτου, θα παίρνουν μία τελική, "κλειδωμένη τιμή".

Peugeot
PEUGEOT 508

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία οποιουδήποτε μοντέλου της γκάμας επιθυμούν απροβλημάτιστα, αφού η συμφωνημένη τιμή των παραγγελιών θα είναι προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις. Με αυτή την κίνηση, αποδεικνύεται έμπρακτα πως η μάρκα σέβεται την εμπορική της πορεία και ακολουθεί μία στρατηγική που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, σεβασμό και συνέπεια προς τον καταναλωτή.

Peugeot
PEUGEOT E-2008

Η "εγγύηση τιμής" προσφέρεται από το επίσημο δίκτυο διανομέων Peugeot σε όλη την Ελλάδα και αφορά σε όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs, αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας.

TAGS ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ PEUGEOT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ