ALFA ROMEO

Χωρίς φόρο εταιρικής χρήσης η κορυφαία Alfa Romeo Tonale με τους 280 ίππους

Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4
Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4 ALFA ROMEO/STELLANTIS MEDIA

Το Plug-in Hybrid σύνολο αποδίδει 280 ίππους, ενώ το σύστημα τετρακίνησης Q4, προσφέρει το ιδανικό επίπεδο ασφαλείας και πρόσφυσης σε όλες τις συνθήκες.

Η Alfa Romeo Tonale Sprint Plug-In Hybrid Q4 έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα της Tonale, του μοντέλου με το οποίο η μάρκα σηματοδότησε την είσοδό της στον εξηλεκτρισμό. Η νέα αυτή έκδοση ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Alfa Romeo, καθώς συνδυάζει ιδανικά την οικονομία και το σπορ πνεύμα, προσφέροντας 80 χιλιόμετρα αμιγούς ηλεκτρικής αυτονομίας σε αστικό κύκλο και εκπομπές ρύπων που δεν ξεπερνούν τα 33 γρ./χλμ.

Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4
Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4 ALFA ROMEO/ STELLANTIS MEDIA


Η ποιότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια συνδυάζονται ιδανικά με τα δυναμικά χαρακτηριστικά, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία και οι διαθέσιμες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, την καθιστούν ως την πιο hi-tech Alfa Romeo που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Η συγκεκριμένη έκδοση με λιανική τιμή προ φόρων μικρότερη των 40.000 ευρώ, προσφέρει μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης βάσει της τρέχουσας νομοθεσίας καθιστώντας τη έτσι ιδανική για τους εταιρικούς χρήστες.

Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4
Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4 ALFA ROMEO/ STELLANTIS MEDIA


Το κινητήριο σύνολο εξασφαλίζει στην Tonale Plug-in Hybrid Q4 Sprint, κορυφαίες επιδόσεις, οικονομία, φιλικότητα προς το περιβάλλον και αυτονομία. Το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα MultiAir 1.3 λίτρων με απόδοση 180 ίππους, με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 90 kW με ροπή 250 Nm, που δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς, με αποτέλεσμα η μέγιστη ισχύς του μοντέλου να φτάνει συνδυαστικά τους 280 ίππους.

Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4
Alfa Romeo Tonale Sprint PHEV Q4 ALFA ROMEO/ STELLANTIS MEDIA


Η μπαταρία ιόντων-λιθίου με χωρητικότητα 15.5 kWh εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 80χλμ. σε αστικό κύκλο, καθιστώντας το μοντέλο ένα από τα πλέον αποδοτικά και οικονομικά στην κατηγορία των Plug-in Hybrid SUV. Η μπαταρία του, χρειάζεται μόλις 2,5 ώρες για μία πλήρη φόρτιση από έναν φορτιστή των 7.4 kW και καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών, ενώ το μοντέλο καλύπτεται από εγγύηση 4 ετών ή 160.000χλμ.

TAGS ALFA ROMEO ALFA ROMEO TONALE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ