CHAOS

Chaos: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το ελληνικό ultracar των 3.065 ίππων

SP Automotive Chaos
SP AUTOMOTIVE CHAOS

Η SP Automotive του Σπύρου Πανόπουλου δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να καταχωρήσουν παραγγελία για το Chaos μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Μπορεί το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης του Chaos να έχει ξεφύγει από κάθε πρόβλεψη και προγραμματισμό, η SP Automotive του Σπύρου Πανόπουλου δημιούργησε ωστόσο ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να αγοράσουν το ελληνικό ultracar.

Για να πάρει βέβαια κάποιος ενδιαφερόμενος σειρά προτεραιότητας πρέπει, εκτός από το ονοματεπώνυμο και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και e-mail), να καταχωρήσει και ένα bank reference, μια “συστατική” επιστολή δηλαδή από τράπεζα που να εξασφαλίζει ουσιαστικά πως το ενδιαφέρον είναι αληθινό και πως ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληρώσει το υψηλό αντίτιμο για το Chaos.

Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση της SP Automotive, η τιμή για την βασική έκδοση Earth Version των 2.049 ίππων ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η κορυφαία Zero Gravity των 3.065 ίππων εκτοξεύεται στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως τα πλάνα του Σπύρου Πανόπουλου θέλουν το Chaos να παράγεται σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο της SP Automotive στην Ελλάδα, σε έκταση 108 στρεμμάτων, συνολικής επένδυσης 98 εκατ. ευρώ. Το ελληνικό ultracar ήταν προγραμματισμένο να κάνει επίσημο ντεμπούτο τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε το δει live ούτε υπάρχει κάποια ενημέρωση για νέα ημερομηνία λανσαρίσματος.

SP Automotive Chaos
SP AUTOMOTIVE CHAOS
TAGS CHAOS ΑΓΟΡΑ ΤΙΜΕΣ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ