ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αυτοί είναι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Ράλλυ για άσφαλτο και χώμα του 2024

Rally Programme
Rally Programme OMAE

Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) ανακοινώνει τα προγράμματα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ράλλυ για το 2024. Τα πρωταθλήματα θα είναι και πάλι δύο, ένα αφορά τη χωμάτινη και ένα την ασφάλτινη επιφάνεια.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος συμπληρώνει το 2024, 60 χρόνια ζωής και περιλαμβάνει 4 αγώνες. Η αρχή θα γίνει στις 13 και 14 Απριλίου με το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, έναν αγώνα που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2023. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει ο Πύργος με τη διεξαγωγή του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ το διήμερο 18 και 19 Μαΐου.

Σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που αποτελούσε μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει, αποτελώντας τον τρίτο γύρο του θεσμού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουνίου. Την αυλαία του πρωταθλήματος θα «ρίξει» το Φθινοπωρινό Ράλλυ που είναι προγραμματισμένο για τις 12 και 13 Οκτωβρίου.

Rally Programme
Rally Programme OMAE


Τέσσερις αγώνες συμπεριλαμβάνονται στο καλεντάρι και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου για το 2024. Το Ράλλυ Κρήτης, ο τελευταίος αγώνας του θεσμού για το 2023, θα αποτελέσει τον εναρκτήριο αγώνα την επόμενη χρονιά και θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου, με το Ράλλυ Φθιώτιδος να διεξάγεται στις 29 και 30 Ιουνίου.

Το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος, το 56ο Ράλλυ ΔΕΘ, ενώ το Ράλλυ Αχαιός γίνεται και πάλι πρωταθληματικό και είναι προγραμματισμένο για τις 23 και 24 Νοεμβρίου. Από την ΟΜΑΕ, αναμένεται σύντομα πως θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και για τους υπόλοιπους θεσμούς που θα αφορούν στη νέα αγωνιστική χρονιά.

TAGS ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ