ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Αυτά είναι τα νέα δεδομένα του Υπουργείου Μεταφορών για την ηλεκτροκίνηση

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2
Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 K.BOIDANIS

Όπως όλα δείχνουν, το Υπουργείο Μεταφορών, έστω και με κάποια καθυστέρηση, δείχνει να ενεργοποιείται απέναντι στις ανάγκες της αγοράς για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση που έχει να κάνει με την αγορά ηλεκτρικού οχήματος.

Με δεδομένη την ανάγκη της αγοράς για διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση του κοινού για τα δεδομένα των επιδοτήσεων που “συνοδεύουν” την αγορά ηλεκτρικού οχήματος (επαγγελματικού ή ιδιωτικής χρήσης), το Υπουργείο Μεταφορών με την αρμόδια για τις Μεταφορές, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, έχει κάνει ορισμένα πολύ σημαντικά βήματα προόδου.

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2
Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 RR MEDIA


Πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αλλά και το σύνολο των σχετικών πρωτοβουλιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών γύρω από τα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς, βρίσκονται πλέον διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα, στη διεύθυνση https://www.yme.gr/metafores/ilektrokinisi, μπορούν οι πολίτες να βρουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, όπως η απόδοση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων και η διαχείριση της ενέργειας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Από το Υπουργείο ξεκαθαρίζεται πως η σελίδα θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται με οτιδήποτε νέο αφορά στο συγκεκριμένο αντικείμενο, τακτικά. Σημαντικό είναι επίσης, το ότι δημιουργείται μια υποδομή για επικοινωνία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τη διανομή δελτίων τύπου για οτιδήποτε νεότερο αφορά στα θέματα του Υπουργείου. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμες πληροφορίες για τα προγράμματα που «τρέχει» το Υπουργείο Υποδομών, δηλαδή:

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2

Πράσινα Ταξί

e-Αστυπάλαια

Φορτίζω Παντού

TAGS ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ