FIAT

Φορτωμένο τεχνολογία και με πιο χαριτωμένο όνομα το μικρό Fiat συνεχίζει στην αγορά

Fiat Pandina
Fiat Pandina FIAT

Η Fiat μόλις παρουσίασε την τελευταία εξέλιξη του θρυλικού Panda, ενός μοντέλου που έχει διαγράψει εντυπωσιακή πορεία 40 ετών και πάνω από 8 εκατ. πωλήσεων. Ονομάζεται Pandina και έρχεται να διατηρήσει την ηγετική παρουσία της μάρκας σε μια κατηγορία όπου παραδοσιακά πρωταγωνιστεί, υπηρετώντας την απλότητα, τη δημιουργικότητα και την πρακτικότητα.

Με εκσυγχρονισμό ουσίας και αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του μικρού μοντέλου της, η Fiat συνεχίζει το θρύλο του Panda που ενσαρκώνει την ειδίκευση της μάρκας στις προτάσεις μετακίνησης αστικούς βεληνεκούς, εφοδιάζοντας το με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και με ένα νέο, πιο χαριτωμένο όνομα.

Fiat Pandina
Fiat Pandina FIAT


Πανεύκολο στην οδήγηση, εύχρηστο στην καμπίνα και οικονομικό στη χρήση, το μοντέλο έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό όσο και πιστό κοινό. Ωστόσο τώρα ευθυγραμμίζει όλες αυτές τις αξίες με τις πλέον σύγχρονες επιταγές της αυτοκίνησης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης χωρίς αλλοίωση του προσιτού προφίλ που χρειάζεται και αγαπά το κοινό των αυτοκινήτων πόλης.

Γι’ αυτό φροντίζει ένα πλήρες πακέτο υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων. Επιπρόσθετα οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν την καθημερινότητα εύκολη, επικουρούμενοι από cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Fiat Pandina
Fiat Pandina FIAT


Σημαντικό μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας που προσφέρει το Pandina αφορά στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό.

Τα καθίσματα από την πλευρά τους έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αναγκών της αγοράς, το Fiat Pandina συνεχίζει το θρύλο του αειθαλούς Panda, του μοναδικού τόσο μικρού 5θυρου και 5θέσιου μοντέλου που θα περιλαμβάνει η γκάμα της Stellantis.

Fiat Pandina
Fiat Pandina FIAT


Η γραμμή συναρμολόγησης θα παραμείνει εντός του εργοστασίου Giambattista Vico στο Πομιλιάνο ντ’ Άρκο της Ιταλίας για τα επόμενα χρόνια, και μάλιστα η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 20% προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

TAGS FIAT FIAT PANDA ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ