MINI

Απαιτητικές δοκιμές για το νέο Mini Countryman.

Mini Testing at Highlands
Mini Testing at Highlands MINI

Στις δύσκολες διαδρομές, το νέο Mini Countryman με την έξυπνη τετρακίνηση ALL4 αποδεικνύει το σπορ και δυναμικό χαρακτήρα του αλλά και την ευχέρειά του στην προσαρμογή σε κάθε ανάγκη.

Βαθυπράσινα λιβάδια, λαμπερός ήλιος και καταρρακτώδεις βροχές που εναλλάσσονται κάθε λεπτό, καθώς και συγκλονιστικές θέες του απέραντου τοπίου, στα υψίπεδα της Σκωτίας όπου ανέκαθεν αποτελούσαν ένα φυσικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Ανάμεσα σε βουνά, ποτάμια και λίμνες ξεχωρίζουν τα αρχαία βράχια αυτής της ιστορικής περιοχής.

Mini Testing at Highlands
Mini Testing at Highlands MINI


Lochs ονομάζουν οι Σκωτσέζοι τις κρυστάλλινες λίμνες τους και η Loch Lomond, η μεγαλύτερη λίμνη του Ηνωμένου Βασιλείου, βρίσκεται στο ομώνυμο εθνικό πάρκο. Ο τέλειος προορισμός για απαιτητικά test drive με το Mini Countryman τρίτης γενιάς που λατρεύει την περιπέτεια. Η περιήγηση ξεκινά από τη μικρή πόλη Stirling.

Mini Testing at Highlands
Mini Testing at Highlands MINI


Από τον λόφο του κάστρου του Stirling Castle, ενός από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κάστρα της Σκωτίας, η θέα εκτείνεται μέχρι τα Highlands του Εθνικού Πάρκου Loch Lomond. Η πρώτη επίσημη αναφορά για το κάστρο του Stirling ήταν τον 12ο αιώνα. Άκμασε την εποχή της αρχαίας βασιλικής οικογένειας των Stewarts κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης.

Mini Testing at Highlands
Mini Testing at Highlands MINI


Το ανάγλυφο του εδάφους των Highlands της Σκωτίας ξυπνούν την επιθυμία να τα εξερευνήσεις εκ νέου με κάθε ανάβαση. Στο δρόμο προς τα βορειοδυτικά, ο A82 οδηγεί στην οροσειρά Glencoe. Κατά μήκος της διαδρομής, ο φιδίσιος δρόμος περνά επανειλημμένα από πολυάριθμα ποτάμια, τα οποία εκβάλλουν στην εντυπωσιακή Lochan na h-Achlaise πίσω από την ιστορική γέφυρα του Orchy.

Mini Testing at Highlands
Mini Testing at Highlands MINI


Ακριβώς μετά τη γέφυρα πάνω από το Glen Etive, ένα στενό μονοπάτι οδηγεί νότια κατά μήκος του άγριου ποταμού με τους πολυάριθμους καταρράκτες του όλο και πιο βαθιά μέσα στην κοιλάδα. Ο ποταμός Etive θεωρείται μια από τις πιο δύσκολες διαδρομές καγιάκ σε λευκό νερό στη Σκωτία. Δεν είναι περίεργο που ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο πλαίσιο του ρόλου του ως “μυστικός πράκτορας 007”, επέλεξε επίσης τη διαδρομή στις όχθες του ποταμού για μια θεαματική διαφυγή από τους διώκτες του στην ταινία “Skyfall”.

TAGS MINI MINI COUNTRYMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ