ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πύρρος Δήμας απαντά on camera για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του

Ο Πύρρος Δήμας απαντά on camera για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του
GLOMEX

Ο Πύρρος Δήμας λίγες ημέρες μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού του σχολίασε on camera την απόφαση της κόρης του, Μαρίας, να αλλάξει το επίθετό της.

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ "Fay's Time" για πρώτη φορά για τον λόγο που η κόρη του Μαρία άλλαξε το επίθετό της και πήρε της μητέρας της.

Ο Ολυμπιονίκης τόνισε ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετό της από τότε που έχασε την μαμά της.

"Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της.

Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει "μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλω να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι και μου λέει θα αλλάξω το όνομά μου".

Της είπα "κάνε ό, τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει". Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη"

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την στάση των μέσων αναφορικά με την αλλαγή του ονόματος της κόρης τους: "Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο.

Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλάρεσε αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση.

Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω.

Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι χαμηλών τόνων.

Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, πού φτάσανε, ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε. Με τα παιδιά μου είμαι μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ