ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Αναχωρούν για Ισπανία

Αναχωρούν για Ισπανία
Αρση Βαρών

Επέστρεψε από την Κύπρο η εθνική ομάδα άρσης βαρών ανδρών-γυναικών. Η αποστολή για το Πρωτάθλημα Ε.Ε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χρήστος Ιακώβου, δήλωσε για την προετοιμασία: "Πέρα από τους συνήθεις μικροτραυματισμούς, όλα πήγαν καλά. Ολοκληρώθηκε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μας και απομένουν ακόμα 45 μέρες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είναι άλλωστε και ο πρώτος χρονικά στόχος μας για φέτος. Φυσικά, το μυαλό μας βρίσκεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου και θα καθοριστεί, βάσει αποτελεσμάτων, και ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου".



Αναφορικά με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ενωσης, το οποίο θα διεξαχθεί 8-11 Μαρτίου στη Λα Κορούνια, ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: "Θα πάρουμε μέρος με πολύ νεανική ομάδα, που πρώτο στόχο θα έχει την απόκτηση εμπειριών για το μέλλον. Ούτως ή άλλως, είμαστε υποχρεωμένοι, βάσει της προκήρυξης των αγώνων, να μετάσχουμε με αθλητές ηλικίας έως 23 χρονών".



Την ελληνική αποστολή, η οποία αναχωρεί την Πέμπτη για την Ισπανία, συγκροτούν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

Ανδρες: Αρμέν Αρακελιάν (56 κιλά), Αρθούρος Ακριτίδης (56 κιλά), Γιώργος Καλαϊτσίδης (77 κιλά), Αναστάσιος Τριανταφύλλου (105 κιλά).

Γυναίκες: Ειρήνη Αρχοντίδου (53 κιλά), Κωνσταντίνα Λάπου (58 κιλά), Αρτεμις Θεριακή (69 κιλά), Ευτυχία Ανανιάδου (75 κιλά).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ