ADVERTORIALS

Τα συλλεκτικά ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια BMW M έρχονται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell

CORAL

Γεμίστε με καύσιμα Shell V-Power και ανακαλύψτε τη νέα συλλογή

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής πουεπιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμότου οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα συλλεκτικά αυτοκινητάκια ΒΜW Μ Salt Water με ηλεκτροκινητήρες που λειτουργούν μεαλατόνερο.

Κάθε φορά που οικαταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένατους καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Racing ή Shell V-Power Diesel μπορούν νααποκτήσουν:


· Ένα από τα τέσσερα μοντέλα BMW Μ Salt Water με επιπλέον χρέωση3,90€ ή

· Μια επαναφορτιζόμενη turbo μπαταρία λιθίου με επιπλέονχρέωση 3,90€ ή

· Μια αγωνιστική πίστα από 100% οργανικάυλικά με επιπλέον χρέωση 4,90€.

Τα συλλεκτικάαυτοκινητάκια BMW M μπορείτε να ταβρείτε αποκλειστικά στα πρατήρια Shell και ο τρόπος ενεργοποίησης του ηλεκτροκινητήρατους θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Τα αυτοκινητάκια κινούνται με τηχρήση αλατόνερου, το οποίο όμως δεν παράγει από μόνο του ενέργεια. Το κάθεαυτοκινητάκι διαθέτει μια μεταλλική πλάκα στην οποία αποθηκεύεται η ενέργεια. Μόλιςτο αλατόνερο έρθει σε επαφή με τη μεταλλική πλάκα, αρχίζουν να ρέουν ηλεκτρόνιακι έτσι παράγεται ηλεκτρική ενέργεια.

Επιπλέον, μπορείτενα αποκτήσετε και την αγωνιστική πίστα από ζαχαροκάλαμο. Η πίστα είναι κατασκευασμένηαπό βαγάσση, 100% οργανικό υλικό χωρίς χημικά ή πρόσθετα. Η βαγάσση είναι η ινώδηςύλη από τον θρυμματισμό των μίσχων του ζαχαροκάλαμου για την εξαγωγή του χυμού τους.Ο χυμός αυτός αποτελεί τη βάση της αιθανόλης, του σημαντικότερου βιοκαυσίμουστον κόσμο.

Τέλος, μπορείτε ναχρησιμοποιήσετε επαναφορτιζόμενη turbo μπαταρία λιθίου για να κάνετε τααυτοκινητάκια σας να τρέχουν ταχύτερα και για μεγαλύτερη διάρκεια,ενεργοποιώντας παράλληλα και τους προβολείς τους.

Για αποκλειστικό in-game περιεχόμενο μπορείτενα ξεκλειδώσετε το εκάστοτε µοντέλο BMW M στη δωρεάν εφαρµογήShell Racing, σαρώνοντας το barcode στο κάτω µέρος τηςσυσκευασίας του.

Μοιραστείτε τιςφωτογραφίες και τα videos σας µε το hashtag #saltwaterbmw.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμέναπρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με χρήση της κάρτας Smart Club.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell, μπείτε στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης

και νιώστε την ταχύτητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ