ADVERTORIALS

Η Coca-Cola παρουσιάζει τη νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της στο πλαίσιο της πλατφόρμας Real Magic TM

Η Coca-Cola παρουσιάζει τη νέα Χριστουγεννιάτικη
καμπάνια της στο πλαίσιο της πλατφόρμας Real Magic TM

Η καμπάνια μάς υπενθυμίζει ότι η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στις στιγμές που μοιραζόμαστε όλοι μαζί

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola παρουσιάζει την καμπάνια «H αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων», που είναι αφιερωμένη στις στιγμές της ενότητας και της ελπίδας, αναδεικνύοντας τη μαγεία που δημιουργείται, όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά. Με αυτό τον τρόπο, η καμπάνια μας υπενθυμίζει ότι η πραγματική σημασία των εορτών βρίσκεται στις στιγμές που μοιραζόμαστε όλοι μαζί.

Η καμπάνια «H αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων» βασίζεται σε μια νέα ταινία μικρού μήκους, που υποστηρίζεται από μια σειρά δράσεων στα ψηφιακά κανάλια, πρωτοβουλίες υπέρ της τοπικής κοινότητας και δράσεις σε καταστήματα.

Η ταινία αγκαλιάζει και αναδεικνύει την έννοια της αλληλεγγύης και της δύναμης του «μαζί», προσφέροντας μια διαφορετική ανάγνωση, για τον κόσμο που ζούμε, σήμερα. Η ιστορία, αφορά σε ένα αγόρι, του οποίου η φαντασία, η θέληση και η προσπάθεια συσπειρώνουν μια ολόκληρη κοινότητα σε μια κίνηση καλής θέλησης ανήμερα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια στιγμή μαγείας για όλους, γύρω από ένα εορταστικό τραπέζι και μια παγωμένη Coca-Cola.

Περισσότερα για την πλοκή: Η ταινία ξεκινάει με ένα αγόρι που μετακομίζει σε ένα νέο διαμέρισμα με τη μητέρα του, την περίοδο των Χριστουγέννων. Παρατηρώντας το νέο του σπίτι, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τζάκι, γεγονός που τον προβληματίζει, αφού αν δεν υπάρχει καμινάδα, δε θα μπορέσει να έρθει ο Άγιος Βασίλης. Έτσι, αποφασίζει να τη φτιάξει μόνος του, δημιουργώντας μια καμινάδα από χάρτινες κούτες! Οι γείτονες αμέσως μαζεύονται, για να τον βοηθήσουν να την ολοκληρώσει εγκαίρως και να είναι έτοιμη, έως τα Χριστούγεννα. Κλείνοντας, η ταινία παρουσιάζει το αγόρι μαζί με τους γείτονες να απολαμβάνουν μαζί το Χριστουγεννιάτικο γεύμα τους, συντροφιά με την αγαπημένη τους Coca-Cola.


Tα Χριστούγεννα είναι μαγικά, όταν τα μοιράζεσαι! Δείτε εδώ τη νέα ταινία της Coca-Cola για την καμπάνια

«H αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ